Tänään julkaistu Civilization VI:n syyspäivitys laittaa pelin uuteen uskoon

11.10.2017 21:11 | Muropaketin toimitus

Pelin uusi päivityspaketti uudistaa uskontojen lisäksi myös tekoälyä ja parantaa pelattavuutta.

Kulttuurinrakentamispeli Civilization VI:lle on tänään julkaistu mittava päivityspaketti. Sen suurimmat muutokset koskevat pelin uskontojärjestelmää, johon tulee tulee uusia belief-ominaisuuksia sekä uskonnollisia yksiköitä. Myös aivan uusia uskonnollisia rakennuksia tulee tarjolle, kuten myös uusi taisteluyksikkö Warrior Monk.

Näiden uudistusten lisäksi Civ VI:n uskonnollista pelimekaniikkaa on uusittu. Uskonnollisessa sodankäynnissä on päivityksen asentamisen jälkeen mahdollista saada mm. erilaisia taistelubonuksia, ja Guru-yksikkö pystyy parantamaan lähellä olevia uskonnollisia yksiköitä.

Tekoälyn osalta mittavin uudistus on se, etteivät meret ole jatkossa enää turvallisia. Päivityksen myötä AI-pelaajat rakentavat entistä enemmän meriyksiköitä ja laivastoja. Lisäksi tekoälyn armadat paranevat entistä nopeammin.

Päivitys parantaa pelattavuutta poistamalla kaikkein turhimmat pelaajalle osoitetut viestit, joten jatkossa pelaaja näkee ainoastaan tärkeimmät uutiset esimerkiksi muiden pelaajien puuhasteluista. Sama pätee diplomatia-tilaan, jota on pyritty selkeyttämään niin, että kaikenlainen tieto on helposti nähtävillä ja löydettävissä.

Lisätietoa päivityksestä löytyy pelin virallisilta sivuilta.