Tänään Leevin levylautasella: Stairway to Third Reich

20.09.2013 11:15 Jukka O. Kauppinen

Leevi Rantala suuntasi soitellen sotaan. Melkein sananmukaisesti. Levylautasella soivat Led Zeppelinin kaikkien aikojen suurimmat hitit, joissa tosin oli tarkasti kuuntelemalla havaittavissa jotain kummallista. Suunta kun ei ollut ylöspäin, vaan itään. Sillä Command Ops: Highway to the Reich –sotapelissä ei Taivaan valtakunnan joukoille ole sijaa, se kunnia kun on Kolmannen valtakunnan asevoimilla.

Lisäosan suurin juttu ovat sen kaksi massiivista skenaariota: From Meuse to the Rhine ja Screaming Eagles over Hell’s Highway. Julkaisija luonnehtii niitä minikampanjoiksi ja nimitys on osuva. Yli viikon mittaiset skenaariot soditaan yli 1000 neliökilometrin kokoisella leikkikentällä ja pelkästään niiden tahkoamiseen kannattaa varata ilta poikineen. Yhteen läpipeluuseen uppoaa muutamasta illasta viikkoon, joten mistään pienistä kahinoista ei ole kyse.

Lue koko arvosteluCommand Ops: Highway to the Reich (PC)

Lisää aiheesta

Command Ops: Battles from the Bulge (PC)

Command Ops: Battles from the Bulge käsittelee nimensä mukaisesti vuoden 1944 talvella käytyä Ardennien taistelua. Pelin 27 skenaariota luovat kattavan silmäyksen koko taisteluun aina saksalaisten yllätyshyökkäyksestä amerikkalaisten vastahyökkäykseen.