Uusimmat

Tarantinon kulttileffa Reservoir Dogsiin perustuva videopeli julkistettiin

13.03.2017 15:00 Muropaketin toimitus

Big Games on julkistanut Quentin Tarantinon Reservoir Dogs -klassikkoelokuvaan perustuvan räiskintäpelin, jossa pelaaja voi kelata aikaa taaksepäin.

Hiljattain kerroimme kunnianhimoisesta peliprojektista, jossa kehitetään Ilmestyskirja. Nyt -klassikkoelokuvaan (1979) perustuvaa peliä. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tekeillä oleva projekti, joka perustuu todelliseen elokuvaklassikkoon.

Muutama päivä sitten Big Games julkisti tulevan pelinsä Reservoir Dogs: Bloody Days, joka perustuu nimensä mukaisesti Quentin Tarantinon vuonna 1992 ilmestyneeseen kulttileffaan. Pelistä on julkaistu ensimmäinen traileri, jonka näet alta.

PC:lle kehitettävä Bloody Days on ylhäältä kuvattu räiskintäpeli, joka perustuu omaperäiseen pelimekaniikkaan: Pelaaja ohjaa ensin yhtä hahmoa, kelaa sitten aikaa taaksepäin, ja pelaa uudelleen saman tilanteen toisella hahmolla. Pelissä seurataan Reservoir Dogsista tuttuja rikollisia heidän aiemmilla keikoillaan ja ilmeisesti peli päättyy pieleen menevään ryöstöön, josta alkuperäisessä elokuvassa on kysymys.

Lisenssipelit eivät ole hyvässä maineessa, mutta Bloody Daysia kokeilemaan päässyt GameSpotin toimittaja raportoi pelin olevan positiivinen yllätys. Reservoir Dogs: Bloody Daysin on määrä ilmestyä tänä vuonna, mutta julkaisupäivää sille ei ole ilmoitettu.

Reservoir Dogs
Kaikki jutut aiheesta