UUSIMMAT

”Tarjoaa pelattavaa vuosiksi” – Upea Injustice 2 ilmaiskokeilussa koko loppuviikon

14.12.2017 11:11 Muropaketin toimitus

Keväällä ilmestynyt Injustice 2 saapuu tänään ilmaiskokeiluun sekä Xbox Onella että PlayStation 4:llä. Kehutusta kamppailupelistä on pelattavissa yksinpelin kolme ensimmäistä lukua sekä moninpeli koko laajuudessaan.

Toukokuussa markkinoille saapunut Injustice 2 on saanut valtavasti kehuja osakseen, mutta muuten se on jäänyt tavattoman vähälle huomiolle. Myös Muropaketin arvostelussa näyttävä supersankarien kamppailupeli sai neljä tähteä, ja kriitikkomme kirjoitti pelistä muun muassa näin:

”Injustice 2 on erinomainen taistelupeli. Sen multiverse- sekä tarinatila pitävät yksinpelaajan tyytyväisenä, ja pelistä löytyy syvyyttä enemmän kuin riittävästi. Uusia jippoa riittää varmasti löydettäväksi vielä vuosienkin päästä.”

Nyt kaikilla pelaajilla on mahdollisuus kokeilla Injustice 2:ta muutaman päivän ajan. VG24/7 raportoi nimittäin, että pelistä alkaa tänään, 14. joulukuuta ilmaiskokeilu Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä. Ilmaiskokeilussa pääsee maistelemaan yksinpelimoodista vain ensimmäiset kolme osaa, mutta moninpeli ja online-moodit ovat vapaasti käytössä. Hahmoista pääsee pelaamaan kaikilla perushahmoilla Brainiacia lukuunottamatta, ja myös osa DLC-pakettien lisähahmoista on testattavissa.

Ilmaiskokeilu käynnistyy tänään, ja se jatkuu maanantaihin 18. joulukuuta saakka. Pelistä pitäisi olla luvassa myös alennuksia molemmilla alustoilla. Alta näet Injustice 2:n trailerin.