UUSIMMAT

Taru Sormusten herrasta -maailmasta tulossa uusi suuren luokan MMO-roolipeli

05.09.2018 12:02 | Muropaketin toimitus

Taru sormusten herrasta

Keski-maahan päästään seikkailemaan uudessa ilmaisessa MMO-pelissä, josta ei vielä tiedetä juuri mitään.

Lord of the Rings Online ilmestyi jo vuonna 2007, mutta MMO-roolipeli on pysynyt hämmästyttävän suosittuna yli kymmenvuotisen historiansa ajan. Nyt sille näyttäisi olevan tekeillä kilpailija.

Kuten Eurogamer kertoo, on Los Angelesissa toimiva Athlon Games julkistanut kehittävänsä uutta Keski-maahan sijoittuvaa MMO-peliä. Athlonin omistaa kiinalaisjulkaisija Leyou Technologies, jonka alaisuudessa on kehitetty myös hämmästyttävän suosittu MMO-räiskintä Warframe (2013).

Tekeillä olevasta pelistä ei ole toistaiseksi paljastettu mitään kuvamateriaalia, eikä edes virallista nimeä. Se on kuitenkin tiedossa, että kyseessä on ilmaispelattava peli, jota on kutsuttu ”AAA-luokan kokemukseksi”.

Lisäksi tiedetään, että tulevan pelin tapahtumat sijoittuvat Keski-maahan ennen Taru Sormusten herrasta -kirjojen tapahtumia. Pelissä kerrotaan myös kohdattavan ”alueita, henkilöitä ja olentoja, joita fanit eivät ole koskaan ennen nähneet”.

Athlon tulee kehittämään Lord of the Rings -pelinsä yhteistyössä toisen studion kanssa, jonka nimeä ei ole paljastettu. Peli julkaistaan hamaassa tulevaisuudessa PC:lle ja konsoleille.

Jää nähtäväksi, vaikuttaako Athlon Gamesin peliin liittyvä lisenssisopimus Lord of the Rings Onlinen tulevaisuuteen.