Uusimmat

Tässä kuussa betatestaillaan vihdoin konsoli-Planetsideä

01.01.2015 17:00 Juho Anttila

Sonyn massiivinen moninpeliräiskintä Planetside 2 on tehnyt tuloaan PlayStation 4 -konsolille jo pitkän aikaa. Aiemmin kerrotun mukaan pelin konsoliversion betatestin piti pyörähtää käyntiin viime vuoden puolella, mutta toisin kävi. Viimeisimmät kommentit lupaavat, että tositoimiin päästään kuitenkin jo tämän kuun aikana.

Sony Online Entertainmentin pääjohtaja John Smedley on tviittaillut, että julkaisija on hyväksynyt Planetside 2:n konsolijulkaisun. Tämän hetken arvion mukaan pelin betatesti pyörähtää käyntiin joko tämän kuun 13. tai 20. päivä. Tarkka päivämäärä selviää, kunhan kehittäjät palailevat sorvin ääreen ensi viikon maanantaina.

Pelin kehittäjien mukaan tarkoitus on, että Planetside 2:n PlayStation 4 -versio tuntuisi natiivilta konsolipeliltä, ei vain pelikäännökseltä. Viimeksi aihetta kommentoidessaan kehittäjät totesivat, että alkuperäiseen 1080p-resoluutio – ja 60 fps -tavoitteeseen ei välttämättä ylletä, mutta lopullisesti tämä tekninen yksityiskohta selvinnee betatestin aikana.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

PlanetSide 2 -räiskettä betatestataan PlayStation 4:llä jo tänä vuonna

Miten pelien bugeja oikein liiskataan? Planetside-tiimi näyttää!

Sony-pomo: Verkkopelisotaa ei voi voittaa sisällön määrällä