UUSIMMAT

Tässä on Bastion-tiimin seuraava peli

21.03.2013 17:00 | Miikka Lehtonen

Muutaman vuoden takainen Bastion oli tuolloin ehdottomia suosikkipelejäni. Kekseliäs ja viimeistelty pelattavuus, erinomaisesti tunnelmaa lisännyt kertoja ja yksi kaikkien aikojen parhaista soundtrackeista. Nyt tiimi tekee uutta peliä, joka vaikuttaa yhtä huisilta.

Supergiant Games on pieni porukka, joka tekee erikoisissa olosuhteissa laadukasta jälkeä. Kun tiimi kehitti Bastionia, koko porukka muutti asumaan kehitysprosessin ajaksi vuokraamaansa taloon, jotta he pystyisivät keskittymään kunnolla työhönsä. Ja jälki kannatti: lukemattomia palkintoja, hyvät myynnit ja maine lupaavana studiona.

Tuota mainetta hyödynnetään tiimin seuraavassa pelissä, Transistorissa, joka näyttää hieman kuin futuristiselta Bastionilta.

 

Alkuperäisessä pelissä kertojan roolin spiikannut Logan Cunninghamkin on mukana proggiksessa, joskaan ei välttämättä kertojana.

Niin — ja jos Bastion on vielä ostamatta, se on tällä hetkellä Humble Bundlen uuden viikoittaisen tarjouskampanjan kohteena. Maksa mitä haluat ja nappaa mukaasi yksi viime vuosien parhaista peleistä.

Lisätietoja: Transistor

Lisätietoja: Bastion Humble Bundlessa

Lisää aiheesta

Bastion (Xbox 360) 

Toimituksen suosikkipelit 2011: Miikka

Domen pelitoimituksen vuoden pelit: osa 2