Tätä kaikkea on tarjolla Fortnite Battle Royalen viidennellä kaudella – uudistettu kartta, portaaleja sekä mönkijä

12.07.2018 14:41 | Muropaketin toimitus

 

Epic Games julkaisi Fortnite Battle Royalen viidennen kauden muutokset. Tarjolla on muun muassa uudistettu kartta portaaleineen sekä mönkijä, jolla voi driftata ympäri taistelukenttää.

Epic Games on avannut Fortnite Battle Royalen viidennen kauden, jonka teemana on ”törmäävät maailmat”. Sen myötä pelimaailmaan on tupsahtanut uusia yksityiskohtia, kuten antiikkisia patsaita sekä viikinkilaivoja.

Kartassa on nykyään myös niin sanottuja riftejä, joiden lävitse käveleminen sinkoaa pelihahmon korkealle ilmaan. Anarchy Acres -pelialue on muuttunut Lazy Linksiksi, siinä missä kartan oikeassa alanurkassa sijaitseva Moisty Mire on vaihtunut aavikkoiseksi Paradise Palmsiksi.

Karttauudistusten lisäksi Fortnite Battle Royaleen on lisätty uusi All Terrain Kart -mönkijä. Menopeliin voi mahduttaa kuskin lisäksi joukkuetovereita ja sillä driftaaminen johtaa hetkelliseen nopeuden lisääntymiseen. Mönkijän katto toimii puolestaan hyppylautana.

Tarjolla on tietysti myös kokonaan uusi Battle Pass, jonka tarjoamien haasteiden päihittämisestä palkitaan erilaisilla kosmeettisilla tavaroilla. Fortniten viides kausi on nyt pelattavissa kaikilla alustoilla ja sen tuomiin muihin muutoksiin voi tutustua täällä.