UUSIMMAT

Tavaramerkkihakemus vihjaa: Mario Makerin jalanjäljissä saapuu Pac-Man Maker?

19.04.2017 17:15 | Muropaketin toimitus

Bandai Namcon kerrotaan jättäneen Euroopassa tavaramerkkihakemuksen nimelle Pac-Man Maker. Vastaavaa ei kuitenkaan vielä ole virallisesti julkistettu. 

Nintendon vuonna 2015 Wii U:lle ja viime vuonna myös Nintendo 3DS:lle julkaisema Super Mario Maker on osoittautunut suosituksi peliksi, jota oli jo viime toukokuuhun mennessä myyty yli seitsemän miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Ei siis olisi ihme, jos muistakin klassikkopeleistä julkaistaisiin vastaavia Maker-pelejä.

Nyt näyttääkin siltä, että Pac-Manille on käymässä juuri näin. Destructoid nimittäin kertoo, että Bandai Namco on jättänyt Euroopassa tavaramerkkihakemuksen nimelle Pac-Man Maker. Tämä saattaa hyvinkin viitata siihen, että Pac-Manista oltaisiin kehittämässä Super Mario Makerin tyylistä peliä, joka päästää pelaajat suunnittelemaan omat Pac-Man -tasonsa.

Destructoidin mukaan Yhdysvaltain patenttitoimiston tiedoissa ei kuitenkaan ole vastaavaa tavaramerkkiä, eikä Pac-Man Makeria voi missään nimessä pitää varmana julkaisuna.

Pac-Man aloitti elämänsä vuonna 1980 julkaistussa arcade-pelissä, ja sittemmin klassikkohahmo on nähty yli kolmessakymmenessä virallisesti lisensoidussa videopelissä. Mario Makeria muistuttavalle Pac-Man -pelille voisi siis olla runsaasti kysyntää.

Super Mario Maker
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat