Team Fortress 2:n päivitys paljasti: kesäale alkaa lähipäivinä

03.07.2013 13:15 Miikka Lehtonen

Jos PC-pelikansalla on joka kesä yksi vakiokysymys — ja meillähän on — se on Steamin kesäalen alkamisajankohta. Yleensähän joku indiekehittäjä paljastaa ajankohdan jo ennakkoon, mutta tänä vuonna on ollut aika hiljaista. Paitsi että nyt taisi tulla kova vihje.

Joka kesä Valve potkaisee käyntiin eeppisen Steam-kesäalensa, joka tuottaa firmalle ja pelijulkaisijoille naurettavat määrät rahaa. Ja sitähän odotetaan kieli vyön alla viimeistään huhtikuun lopusta saakka.

Yleensä kesäale on pyörähtänyt käyntiin suunnilleen näihin aikoihin ja jatkunut sitten heinäkuun loppupuolelle saakka, mutta tänä vuonna on ollut hiljaista. Niin kovin pelottavan ja ahdistavan hiljaista. Ei kai Valve ole unohtanut? No ei toki, sillä Team Fortress 2:n tuore päivitys paljastaa, että kohta Visat valittavat pitkin maailmaa loputtomasta vingutuksesta.

Team Fortress 2:n tuorein päivitys ei lisännyt peliin paljon mitään, mutta sen meidän kannaltamme tärkeimmän jutun kylläkin: kesäalen ympärille kudotut varustelaatikot ja niiden avaamiseen tarvittavat avaimet. Koska Team Fortress 2 päivittyy aika tiheään, varsinkin tällaisten pikkupäivitysten tapauksessa, on oletettavaa, että kesäale pyörähtää käyntiin aivan lähipäivinä. Torstai tai perjantai voisivat olla kovia veikkauksia.

Lähde: Steam