UUSIMMAT

”Tehdään toimintaroolipeli, jossa on oikeasti toimintaa”

10.02.2015 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Bulgarialainen Haemimont Games on mainio putiikki. Jo 1997 perustettu studio on tehnyt pelin jos toisenkin, joista erityisesti Tropico 3/4/5 ovat löytäneet faninsa. Vaikka harhalaukauksiakin on paukuteltu, niin mikäs siinä pelejä tehdessä, kun välillä on lupa tehdä jotain erilaistakin.

Kuten nyt tämä Victor Vran. Täytyy sanoa, että on kyllä mahdollisimman antikaupallinen nimi keksitty, sillä ei tätä kukaan nimen perusteella kaupan hyllyltä poimi. Mutta jos pelintekijät kertovat, että ”me katselimme kaiken maailman toimintaroolipelejä ja totesimme, että eihän niissä ole enää ollenkaan toimintaa. Mepä sitten päätimme tehdä toimintaroolipelin, jossa sitä oikeasti riittää”, niin onhan se ihan kunnioitettava lähtökohta.

Victor Vran lähestyykin demonienlahtausta roolipelin, toiminnan, vauhdikkaan taistelujärjestelmän ja villin hypiskelyn merkeissä. Pelihahmoa voi myös kustomoida pelin aikana tuntuvasti käyttämällä muun muassa uusia varusteita, asusteita ja kohtalokortteja.

 

Peli julkaistaan jossain vaiheessa early accessin kautta Steamissä, jotta sitä ehditään viilata pelaajien palautteen mukaan ennen julkasua. Early accessia luvataan käyttää vain hiomiseen, ja lopullinen julkaisu tapahtuu jo muutaman kuukauden sisään.

Lisätietoja: http://www.victorvran.com/

Keskustelu

Itse kaipaisin toimintaroolipeliä, jossa olisi oikeasti sitä roolipeliäkin…

Itse kaipaisin toimintaroolipeliä, jossa olisi oikeasti sitä roolipeliäkin…

vähemmän tuossa tapahtuu kuin diablossa, ainakin teaser trailerin mukaan.

Onko tämäkin typerä hiirellä pelattava dungeon clawler vai twin stick shooter? Jälkimmäisiä tapauksia on aivan liian vähän!

Muropaketin uusimmat