Uusimmat

Tekken-ohjaaja kyllästyi totaalisesti – ei jaksa selittää faneille asioita ilmaiseksi

Kuva: © Bandai Namco

04.07.2024 17:09 Muropaketin toimitus

Tekken 8:n ohjaaja Katsuhiro Harada sai tarpeekseen siitä, miten jatkuvasti hän joutuu kohtaamaan peliä koskevia vaatimuksia.

Tekken 8:n ohjaaja Katsuhiro Haradalta on kysytty X-viestipalvelussa muun muassa siitä, minkä takia hän ei ole tuomassa lisää hahmoja tappelupeliin. Harada sanoi lopulta, että hän ei jaksa selittää pelikehitystä ilmaiseksi niille, joille ei ole siitä minkäänlaista käsitystä. Asiasta on kertonut Kotaku.

“Tarvitsetteko minun selittävän teille pelikehitystä jokaisesta näkökulmasta? Siinä tapauksessa aion veloittaa teiltä lukukausimaksuja luennoilta siitä, mitä videopelit ovat, mitä pelikehitys on, mitkä ovat pelimarkkinat, mitä pelibisnes on ja niin eteenpäin. Lisäksi ennen kuin puhumme sinun näkökulmastasi bisnekseen, kerro minulle työkokemuksestasi”, Harada maalaili.

Harada on aiemmin kummastellut sitä, minkä takia fanit ovat halunneet Tekken-peliin yhdysvaltalaisen pikaruokaketju Waffle Housen. Pyynnön ydin piilee siinä, että pikaruokaketjun ympärillä on ollut niin paljon erilaisia kahakoita, että siitä on syntynyt jopa meemi.

LUE MYÖS: Tekken 8:n uutta mikromaksua ei otettu ilolla vastaan – joutui välittömästi arvostelupommituksen kohteeksi