Uusimmat

Telltale Gamesin Marvel-projekti paljastui: Luvassa Guardians of the Galaxy -videopeli

15.11.2016 12:13 Tuukka Hämäläinen

Guardians of the Galaxy Vol 2

Telltale Gamesin pitkään kehitteillä ollut Marvel-peli on paljastanut Guardians of the Galaxyyn perustuvaksi. Tieto kantautui julkisuuteen ääninäyttelijöiden lakkolistan kautta.

Telltale Gamesin on tiedetty jo puolentoista vuoden ajan kehittäneen Marvelin supersankariuniversumiin pohjautuvaa peliä, mutta tarkempaa julkistusta asiasta on saatu odottaa. Nyt Eurogamer tietää kuitenkin kertoa, että Telltalen uusi projekti perustuu Guardians of the Galaxyyn.

Tieto pelistä on päätynyt julkisuuteen yllättävää reittiä. Viime kuussa videopelien ääninäyttelijät ryhtyivät ammattiliittojen johtamaan lakkoon, ja nyt Guardians of the Galaxy -peli on bongattu listalla peleistä, joiden tuotantoon lakko vaikuttaa.

Peliprojekti on listattu nimellä ”Guardians of the Galaxy – The Video Game aka. Blue Harvest”. Kuten Eurogamer huomauttaa, ”Blue Harvest” oli Jedin paluun (1983) tuotantonimi, joten se lienee tässäkin tapauksessa vain salanimi pelille.

Guardians of the Galaxy -pelille odotetaan virallista julkistusta joulukuussa järjestettävässä The Game Awards -gaalassa, jossa monet Telltale Gamesin aiemmatkin pelit ovat nähneet ensi kertaa päivänvalon. Vielä ei tiedetä, perustuuko tuleva peli enemmän Marvel Studiosin elokuviin vai alkuperäisiin sarjakuviin.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 -elokuva saa ensi-iltansa ensi vuoden toukokuussa. On siis hyvinkin mahdollista, että Telltalen peli saapuu markkinoille samoihin aikoihin.

Guardians of the Galaxy
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat