Telltalen Game of Thrones -sarja alkaa pian: tässä infoa ensimmäisestä kaudesta

12.11.2014 15:00 | Miikka Lehtonen

Talvi tulee! En nyt puhu Suomesta ja meitä uhkaavista nietoksista, vaan Telltalen tulevasta seikkailupelisarjasta. Siinä päästään pyörimään Westerosin maisemiin ja … niin, mitäs siinä tehdäänkään? Annetaanpa firman kertoa!

Toistaiseksi Telltalen tulevasta Game of Thrones -seikkailupelisarjasta ei tiedetty paljon muuta kuin se, että se sijoittuu TV-sarjasta ja mainioista kirjoista tuttuun Westerosin maailmaan ja että siinä seikkaillaan. Aika tiukkaa ja syvällistä infoa. Äskettäin kuulimme, että sarja alkaa vielä tämän vuoden puolella ja että ensimmäisellä kaudella on kuusi episodia. Taitaa siis käydä niin, että Suomeenkin tulee kevät ennen kuin kausi on ohi.

Nyt firma kertoo enemmän. Ensimmäisen episodin nimi on Iron From Ice ja kausi sijoittuu ajaltaan TV-sarjan kolmoskauden lopun ja vitoskauden alun välimaastoon, eli siis neljännelle kaudelle. On syytä tehdä pesäeroa kirjojen ja sarjan väliin, sillä George R.R. Martinin blogatessa pizzasta, katsoessa jenkkifutista ja tehdessä kaikkea muuta kuin kirjoittaessa kirjojaan, HBO:n TV-maakarit ovat lähteneet uusille teille ja yhdistelevät sarjaansa sellaista materiaalia, jota kirjojen ystävätkään eivät vielä ole nähneet.

Itse ainakin odotan kympillä.

Lähde: Telltale Games