Telltalen mystinen kauhupeli paljastui: avoimen maailman selviytymistä

08.04.2016 14:30 | Miikka Lehtonen

Eilen elettiin mielenkiintoisia hetkiä, kun seikkailupeleistään tunnettu Telltale kiusoitteli ensimmäisellä Telltale Publishing -pelillään. Mystinen peli on nyt paljastunut ja se ei ainakaan ole sitä tyypillistä Telltale-osastoa.

Amerikkalainen Telltale Games on ollut viime vuosina vahvassa nosteessa. Pitkään pienen porukan seikkailupelejä tehtaillut firma löi itsensä läpi The Walking Dead -pelillään, joka putsasi palkintopöydät ja myi todella vahvasti. Sen jälkeen firma onkin päässyt kehittämään pelejä monesta suositusta lisenssistä, kuten Game of Thronesista. Rahaakin on tullut siinä määrin, että nyt voidaan paitsi kehittää omia pelejä, myös julkaista muiden kehittämiä tuotoksia.

Ensimmäinen näistä muiden kehittämistä Telltale Publishing -julkaisuista tulee olemaan 7 Days to Die, joka on Steamistakin tuttu avoimen maailman selviytymisseikkailu. Zombeja, craftailua, esineiden etsimistä, muiden pelaajien väistelyä ja kaikkea muutakin sitä roipetta, joka on tuttua noin miljoonasta muustakin samanlaisesta pelistä.

7 Days to Die tullaan näkemään PC:n ohella myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onella. Tässä on sen virallinen Telltale-traileri.

Muropaketin uusimmat