Telltalen uusi pokeripeli julkistettiin riemukkaalla pelaajaporukalla

02.04.2013 11:00 | Miikka Lehtonen

Telltalen muutaman vuoden takainen Poker Night at the Inventory oli riemukas peli: pokeria Maxin, Strong Badin, Tychon ja Heavyn kanssa? Miksipä ei! Nyt herkkua on tulossa virallisesti lisää, mutta kaikki uutiset eivät ole hyviä.

Sehän jo tiedettiin, että Poker Night at the Inventory 2 oli tulossa, sillä Telltale oli viimeisen viikon ajan julkistanut pelinsä vieraita Key Party -saitillaan. Aprillipäivänä avainbileet huipentuivat pelin viralliseen traileriin, joka on tässä.

 

Sam-koira, Claptrap, The Venture Brosin Brock Samson ja Evil Dead -leffojen Ash! Hyvä hahmovalikoima varsinkin kun GLaDOS toimii jakajana. Mutta! Kuten jokainen Evil Dead -leffoja katsellut varmasti trailerista huomasi, Ashin ääninäyttelijä ei ole Bruce Campbell. Loppuivatko rahat vai menivätkö aikataulut ristiin? Joka tapauksessa harmi, ettei ikonista näyttelijää kuulla roolissa.

Joka tapauksessa pokeri-ilta pyörähtää käyntiin huhtikuun aikana. Pelaajat voivat avata voitoillaan esineitä Team Fortress 2:een ja Borderlands 2:een. Uutuutena peli ilmestyy myös Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle, joiden omistajat saavat myös hämärien DLC-viritelmien avulla Borderlandsiinsa lisäsisältöä.

Lisätietoja: Telltale

Lisää aiheesta

Nettietsivät selvittivät: Telltale tekee uuden pokeripelin huimalla pelaajalistalla