Telltalen Wallace & Gromit katosi kaupoista

18.01.2014 18:00 | Juho Anttila

Wallace & Gromit

Telltale Gamesin neliosainen seikkailupeliversiointi Aardmanin rakastetun Wallace & Gromit -parivaljakon seikkailuista on mielestäni pahasti aliarvostettu teos. Eihän sarja toki Telltalen parhaimmistoon kuulu, mutta se tavoittaa silti erinomaisesti alkuperäismateriaalin hengen.

Jos Wallace & Gromit ei kuulu vielä omaan pelivalikoimaan, mahdollisuudet peliin tutustumiseen ovat nyt huomattavasti aiempaa ohkaisemmat. Sopimus Aardmanin ja Telltale Gamesin välillä on nyt päättynyt ja sen myötä Wallace & Gromit’s Grand Adventures on poistettu kaikista digikaupoista ympäri internettiä.

Telltalen oman ilmoituksen mukaan sopimuksen uusiminen ei ole suunnitelmissa ainakaan tällä hetkellä, joten se oli nyt sitten siinä Wallace & Gromitin suhteen. Jos pelin omistaa jo ennestään, on se mahdollista ladata uudestaan niin Steamistä, Telltalen omasta verkkokaupasta tai XBLA-palvelusta. Muille ainoaksi lailliseksi mahdollisuudeksi jää kivijalkakauppojen kampaaminen siinä toivossa, että vuonna 2010 julkaistua rajoitettua levymuotoista PC-versiota löytyisi vielä jostain pölyisestä nurkkauksesta.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Wallace & Gromit’s Grand Adventures Episode 4: The Bogey Man (PC, 360)

Wallace & Gromit’s Grand Adventures Episode 1: Fright of the Bumblebees (PC, 360)

Wallace & Gromit’s Grand Adventures Episode 2: The Last Resort (PC, 360)