UUSIMMAT

Telltalen Wallace & Gromit katosi kaupoista

18.01.2014 18:00 | Juho Anttila

Wallace & Gromit

Telltale Gamesin neliosainen seikkailupeliversiointi Aardmanin rakastetun Wallace & Gromit -parivaljakon seikkailuista on mielestäni pahasti aliarvostettu teos. Eihän sarja toki Telltalen parhaimmistoon kuulu, mutta se tavoittaa silti erinomaisesti alkuperäismateriaalin hengen.

Jos Wallace & Gromit ei kuulu vielä omaan pelivalikoimaan, mahdollisuudet peliin tutustumiseen ovat nyt huomattavasti aiempaa ohkaisemmat. Sopimus Aardmanin ja Telltale Gamesin välillä on nyt päättynyt ja sen myötä Wallace & Gromit’s Grand Adventures on poistettu kaikista digikaupoista ympäri internettiä.

Telltalen oman ilmoituksen mukaan sopimuksen uusiminen ei ole suunnitelmissa ainakaan tällä hetkellä, joten se oli nyt sitten siinä Wallace & Gromitin suhteen. Jos pelin omistaa jo ennestään, on se mahdollista ladata uudestaan niin Steamistä, Telltalen omasta verkkokaupasta tai XBLA-palvelusta. Muille ainoaksi lailliseksi mahdollisuudeksi jää kivijalkakauppojen kampaaminen siinä toivossa, että vuonna 2010 julkaistua rajoitettua levymuotoista PC-versiota löytyisi vielä jostain pölyisestä nurkkauksesta.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Wallace & Gromit’s Grand Adventures Episode 4: The Bogey Man (PC, 360)

Wallace & Gromit’s Grand Adventures Episode 1: Fright of the Bumblebees (PC, 360)

Wallace & Gromit’s Grand Adventures Episode 2: The Last Resort (PC, 360)

Keskustelu

Kohta pistävät takaisin myyntiin ja kaikki ostavat hädissään kun vielä saa… Profit?

Mulla on tuosta joku keräilijän versio, en ole tosin pelannut tuota vielä. Ehkä joskus…

Muropaketin uusimmat