UUSIMMAT

Tero, Sora ja Mikki matkailevat yhdessä Kingdom Heartsien historiaan

15.10.2013 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Tero Lehtiniemi ei ole ihan Mikki Hiiren suurin ystävä, mutta kyllähän nyt senkin siimahännän kanssa seikkailee, ainakin jos on pakko. Mikki ja muut Disney-hahmot kun viihtyvät ihan hyvin Soran ja muiden JRPG-sankareiden kanssa Kingdom Hearts –pelisarjan vanhaa päätä modernisoivassa Kingdom Hearts 1.5 HD Remixissä.

Sarjan pari ensimmäistä peliä remasteroituina HD-versioina tarjoileva Kingdom Hearts 1.5 Remix HD onkin siinä mielessä tervetullut tuote.

Paketti sisältää täydelliset, uudelleen kasatut ja lisäsisällöllä kuorrutetut versiot sarjan kahdesta ensimmäisenä pelistä, eli alkuperäisestä Kingdom Heartsista ja alun perin GBA:lle julkaistusta Chain of Memoriesista. Chain of Memoriesista leikkauspöydälle on päätynyt tosin pelin myöhempi, Euroopassa aiemmin julkaisematon PlayStation 2 -versio. Lisäksi paketissa on mukana vähän yli parituntinen juonisynopsis Kingdom Hearts 358/2 Daysistä.

Varsinainen remasterointi on laadukas. Grafiikka on näyttävää, animaatio sulavaa ja uudet ominaisuudet pomoineen ja muine lisäsisältöineen lämmittävät mieltä. Erityisen tervetullutta on se, että alkuperäisen Kingdom Heartsin suhteellisen kiikkerät ja epävarmat kontrollit on heitetty romukoppaan ja niiden tilalle on otettu Kingdom Hearts 2:n huomattavasti sulavampi ratkaisu.

Lue koko arvosteluKingdom Hearts 1.5 Remix HD (PS3)

Lisää aiheesta

Kingdom Hearts 2 (PS2) 

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance (3DS) 

Kingdom Hearts Re:Coded (DS) 

Kingdom Hearts: Chain of Memories (GBA)