UUSIMMAT

Terrarian viimeinen lisäsisältöpaketti Journey’s End on nyt pelattavissa

16.05.2020 21:17 | Muropaketin toimitus

Indiehitti Terrariaa kehittävä Re-Logic on julkaissut viimeisen ilmaisen sisältöpaketin Terrariaan. Valtava Journey’s End muun muassa yli kaksinkertaistaa Terrariasta löytyvien esineiden määrän.

Re-Logic on jo useamman kerran sanonut, että Terrariaan ei enää julkaista uutta sisältöä, mutta pyörtänyt pelaajien onneksi myöhemmin lupauksensa. Tällä kertaa tänään julkaistu Journey’s End -lisäsisältöpaketti jäänee kuitenkin oikeasti viimeiseksi suuren luokan sisältöpäivitykseksi.

Täysin ilmainen Journey’s End tuo mukanaan yli 800 uutta tavaraa, esinettä ja asetta. Lisäksi mukana on uusia haasteita ja vastustajia, jonka lisäksi se muokkaa tapaa jolla Terraria luo uusia maailmoja. Jatkossa mukana on myös uusia biomeja, säätiloja ja entistäkin vaikeampi vaikeustaso.

Terrarian sisällä voi nyt pelata myös golfia peliin lisättiin luova ”Journey”-pelitila, jossa voi keskittyä enemmän rakenteluun. Tarkemmat tiedot kaikesta uudesta sisällöstä löytyvät täältä. Toistaiseksi laajennos on saatavilla vain Terrarian PC-versioon.