UUSIMMAT

Test Drive Unlimited 2 kiihdyttää kohti nettibaanoja

04.03.2010 13:42 | Jukka O. Kauppinen

Taannoinen Test Drive Unlimited oli yllättävän hauska ja hienosti ideoitu autopeli. Se yhdisti häikäisevän onnistuneesti yksin- ja moninpelin samaan saumattomaan pakettiin, mikä osoittautui sekä pelillisesti että kaupallisesti onnistuneeksi reseptiksi. Pian luvassa on lisää tätä herkkua!

Test Drive Unlimited 2 jatkaa hauskojen ja hienojen kulkupelien parissa, tarjoten pelaajille uusia maisemia ajettavaksi. Tiedossa ei ole vielä minne peli suuntaa, mutta Hawaijin upeiden maisemien jälkeen Eden Gamesillä riittää haastetta. Kynnys kun on jo entuudestaan korkealla.

Peli julkaistaan PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle, sitten ojskus.

Lisätietoja: http://www.testdriveunlimited2.com/

Lisää aiheesta

Test Drive Unlimited (Xbox 360)

Test Drive Unlimitedin konsepti on veikeä. Se on saumattomasti yksin- ja moninpelaamista yhdistävä autopeli, joka tuo ruudulle satapäin erilaisia upeita nelipyöräisiä kulkuvälineitä. Pelissä on aineksia tyypillisistä kilpa-ajo- ja virittelypeleistä, mutta tätä on höystetty myös seikkailullisilla aineksilla. Ja kuorrutettu häikäisevän kauniilla grafiikalla.

Test Drive Unlimited (PS2)

Tarjolla oli melkeinpä autopornoa, kun Havaijin kaunis Oahu-saari kutsui visiitille. Tämän siirtyminen vanhalle kunnon PlayStation 2:lle sen sijaan epäilytti. Eihän PS2 voi kyetä samaan. Mutta yllätys yllätys – PS2-versio mega-ajopelistä on yllättävän toimiva ja tarjoaa jopa verkkomoninpelin.

Test Drive Unlimited PSP- ja PS2-pelaajien silmin

Lue myös

Arvostelu: S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat (PC)

Enemmän tissejä, enemmän iloa Heavy Rainista!

Modern Warfare -sotku: onko Activision sittenkään paholainen?

Sokea mies selätti Zeldan

Muropaketin uusimmat