UUSIMMAT

Test Drive Unlimited 2 kiihdyttää kohti nettibaanoja

04.03.2010 13:42 | Jukka O. Kauppinen

Taannoinen Test Drive Unlimited oli yllättävän hauska ja hienosti ideoitu autopeli. Se yhdisti häikäisevän onnistuneesti yksin- ja moninpelin samaan saumattomaan pakettiin, mikä osoittautui sekä pelillisesti että kaupallisesti onnistuneeksi reseptiksi. Pian luvassa on lisää tätä herkkua!

Test Drive Unlimited 2 jatkaa hauskojen ja hienojen kulkupelien parissa, tarjoten pelaajille uusia maisemia ajettavaksi. Tiedossa ei ole vielä minne peli suuntaa, mutta Hawaijin upeiden maisemien jälkeen Eden Gamesillä riittää haastetta. Kynnys kun on jo entuudestaan korkealla.

Peli julkaistaan PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle, sitten ojskus.

Lisätietoja: http://www.testdriveunlimited2.com/

Lisää aiheesta

Test Drive Unlimited (Xbox 360)

Test Drive Unlimitedin konsepti on veikeä. Se on saumattomasti yksin- ja moninpelaamista yhdistävä autopeli, joka tuo ruudulle satapäin erilaisia upeita nelipyöräisiä kulkuvälineitä. Pelissä on aineksia tyypillisistä kilpa-ajo- ja virittelypeleistä, mutta tätä on höystetty myös seikkailullisilla aineksilla. Ja kuorrutettu häikäisevän kauniilla grafiikalla.

Test Drive Unlimited (PS2)

Tarjolla oli melkeinpä autopornoa, kun Havaijin kaunis Oahu-saari kutsui visiitille. Tämän siirtyminen vanhalle kunnon PlayStation 2:lle sen sijaan epäilytti. Eihän PS2 voi kyetä samaan. Mutta yllätys yllätys – PS2-versio mega-ajopelistä on yllättävän toimiva ja tarjoaa jopa verkkomoninpelin.

Test Drive Unlimited PSP- ja PS2-pelaajien silmin

Lue myös

Arvostelu: S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat (PC)

Enemmän tissejä, enemmän iloa Heavy Rainista!

Modern Warfare -sotku: onko Activision sittenkään paholainen?

Sokea mies selätti Zeldan

Keskustelu

Hyvä vaan jos tulee. Ja tulis sitte hyvä. TDU:kin oli tosi hyvä (pelaan tälläkin hetkellä) Sitte kun olis vielä ilman bugeja ja töyssysiä mäkiä.

uuhh.. no ainakin se TDU2 on vielä elossa, vaikka siintä ei oo 4 vuoteen kuulunu pihaustakaan. Täytyy olla hyvä peli ku pitää 4 vuotta hautoa sitä xD

Test Drive Unlimited kyllä puhalsi vanhan sarjan upeasti henkiin, ja nautin todella sen tarjoamista mahdollisuuksista. Pelkästään ennen pelin ostamistakin tuli Xbox 360:n mukana tullutta demoa pelattua tunti jos toinenkin.

@5
Ota se HDR pois päältä. Siitä ei ole, kuin haittaa. Ja ratilla ehdottomasti pitää pelata, tosin jotkut osaavat ajaa hyvin myös padilla. Lisäksi tarvitaan kärsivällisyyttä säätämään ohjaimen asetukset kohdalleen. Pelin alkuperäisasetukset eivät ole lähelläkään optimaalisia.

@5, TDU tuo mielestäni kaikista autoilupeleistä parhaiten esiin sen ajamisesta nauttimisen ja kruisailun – moni muu peli on paljon enemmän keskittynyt kilpailuun tavalla tai toisella suljetulla radalla, mutta TDU:ssa kisoja voi pelaajien kesken sopia, että mistä ajetaan ja minne. Onhan TDU:ssa myös huikaisevan jännä ”saari ympäri” skaba mikä ensimmäisillä kerroilla vie noin 45-50 minuuttia. Myös ne pienet jutut, kuten haasteen aloittaminen valoja väläyttämällä on hieno juttu.

Toki muutkin autopelit hyviä ovat, mutta se oikea ajamisen nautinto suhteessa oikeaan autoiluun välittyy mielestäni parhaiten TDU:sta.

Testasin eilen tuota Test Drive Unlimited 1:stä, mutta mielestäni se on aika tylsä? Jotenkin grafiikatkin ovat ylikontrastisia ja epärealistisen näköisiä ja esim. ratti ei ole pyöreä vaan kulmikas, eli polygoneja ei näköjään ole kovin paljon. Autot ovat aika mussuisia kun katsoo läheltä.

Grafiikat kyllä on täysillä AA 4x, HDR ja 1600×1200.

Kyllä RBR antaa selvästi paremman kokemuksen kuin tämä pullamössöpeli.

Pitää varmaa vielä testata ratilla ja polkimilla… jos vain olisi rahaa…

TDU taitaa olla paras peli mitä voi G25 ratilla pelata, H vaihteisto kytkimellä ja kaikki.
Ei siihen juuri muuta tarvisi kuin paremmat grafiikat ympäristöön niin peli on täydellinen.
En usko että tästä mitään saa näppäimistöllä irti.

TDU:ssa se hienous on se fiilis minkä se antaa pelaajalle. Voin aikalailla varmaksi väittää, että mikään muu peli ei anna yhtä upeata kokemusta kun kruisailee saarella.
Bugeista viis, kyseessä on hieno peli, ja jos TDU2 on sitä mitä luvataan, se tulee olemaan vielä hienompi peli.

Test Drive Unlimited oli itselleni yllätys. Ostin muutama vuosi sitten periaatteessa sattuman kautta ja kyllä siitä viihdettä irtosi ihan mukavasti, vaikka ei mikään huimin autopelikokemus ole.

Muropaketin uusimmat