The Chaos Engine – ysäriklassikko syntyy uudestaan

25.06.2013 13:00 | Jukka O. Kauppinen

Kauan sitten, aikana kun 16 bittiä oli kuningas eikä kukaan ollut kuullutkaan Konsolisodista, pelimaailmaa hallitsi kaksi viisasta veljestä. Heidän nimensä oli Bitmap Brothers ja he hallitsivat hyvin.

Kaikki ei silti ollut hyvin, sillä paha Chaos Engine syöksi maailmaan pahuuden olentoja, jotka viisaiden veljesten täytyi nujertaa. Ja niin me matkasimme heidän kanssaan halki lukemattomien tasojen kaaoksen olentoja vastaan taistellen.

The Chaos Engine oli yksi 90-luvun alun suurimmista ja rakastetuimmista toimintapeleistä, Viktoriaaniseen steampunkilla väritettyyn vaihtoehtomaailmaan sijoittuva peli oli taitavasti rakennettu ja nautinnollinen teos, joka tarjosi myös mahtavaa kahden pelaajan cooppiräimettä.

 

Bitmap Brothersin klassikko palaa nyt peliruuduille Devolver Digitalin ja GetGamesin yhteistyöluomuksena. Teos julkaistaan elokuussa PC:lle Steamin kautta ja hintakin näyttäisi asettuvan ennakkotilattuna erittäin kohtuulliseen 7,99 euroon.

Devolver Digital on kunnostautunut aikaisemmin muun muassa Duke Nukem 3D: Megaton Editionin ja Serious Sam 3:n parissa. Firma on tekemässä myös uusiopainosta Shadow Warriorista.

Lisätietoja: http://www.thechaosenginegame.com/

Lisää aiheesta

3D Realmsin jokseenkin unohdettu Shadow Warrior –räiskintä palaa

3D Realmsin Shadow Warrior, ilmaiseksi

Duke Nukem 3D: Megaton Edition (Mac, PC)

Serious Sam 3: Before First Encounter (Xbox 360)