The Division kiinnostaa: yli kuusi miljoonaa testaajaa kokeili peliä

23.02.2016 19:00 | Miikka Lehtonen

Ubisoftin The Division on varmasti kevään odotetuimpia pelejä. Vuosikausia työn alla ollut nettiräiskintä on muuttanut muotoaan useampaankin otteeseen, mutta kevään mittaan se on saanut lopullista muotoaan ja päästetty pelaajienkin kokeiltavaksi. Ja kokeilleet me myös olemme, sillä viime viikonloppuna järjestetty The Divisionin betatesti keräsi linjoille yli 6,4 miljoonaa innokasta testaajaa.

Ubisoftin mukaan kyseessä on suurin uuden pelisarjan betatesti ikinä, mikä alkaa nyt jo olla samaa sarjaa kuin baarissa kuullut ”mä oon läntisen Hervannan kevyen raskaansarjan amatööriliigan viikonloppumestari”. Mutta siitä ei ole kahta kysymystäkään, etteikö The Division kiinnostaisi.

Ubisoftin tilastojen mukaan keskimääräinen pelaaja vietti yli viisi tuntia pelin vähäsisältöisen betatestin parissa ja kaksi niistä PVP-henkisessä Dark Zonessa. Samaisten tilastojen mukaan 50% pelaajista yritti myös puukottaa selviytyjätovereitaan selkään PVP-vyöhykkeellä. Siinä sivussa yli 63 miljoonaa pahista pistettiin päiviltä.

Joten näin. Tilastoja ja kiinnostusta. Itse peli ilmestyy parin viikon päästä, jolloin pääsemme näkemään, miten 6,4 miljoonaa ilmaistestaajaa muuntuu maksaviksi asiakkaiksi. Itse veikkaan, että suhde ei ole ihan 1:1, mutta toisaalta pelistä selvästi pidettiin.

Lähde: Ubisoft

Muropaketin uusimmat