Uusimmat

The Divisionin tuorein päivitys poisti taas pelaajien hahmoja

26.05.2016 17:00 Miikka Lehtonen

Voi Ubisoftia, voi sympaattista Massive Entertainmentia ja voi The Divisionia. Ties miten pitkään kehitetty ja kovan hypän saattelemana julkaistu nettiräiskintäpeli on alusta saakka kärsinyt bugeista, puutteista ja ongelmista. Tuorein päivitys tuhoaa pelaajien hahmoja, eikä se ole — hitto vie — edes ensimmäinen kerta!

The Division on ollut varsinaista kärsimysnäytelmää. Kovan hypen kera julkaistu peli osoittautui lopulta ”hyvä idea, huono toteutus” -tason tekeleeksi, joka sai Domen arvostelussakin aika synkän tuomion. Ubisoft ja Massive Entertainment ovat sittemmin päivittäneet peliä useampaan otteeseen ja ihan syystäkin. Pelistä kun on löytynyt tasaisin väliajoin aukkoja ja porsaanreikiä, joiden avulla jotkut pelaajat ovat päässeet käsiksi aivan sikamaisen koviin varusteisiin. Vähän paskempi homma pelissä, jossa toisia pelaajia vastaan taisteleminen on suuressa roolissa.

Se tuorein päivitys, versionumero 1.2, on nyt parrasvaloissa vähän huonommista syistä. Päivitys kun on poistanut pelaajien hahmoja. Redditissä ja muilla keskustelupalstoilla löytyy useita käyttäjiä, joiden PC-version hahmot ovat hävinneet päivityksen jälkeen warppiin. Vahinkoja sattuu, mutta The Divisionille niitä tuntuu sattuvan vähän väliä. Se pelin edellinen päivitys, versio 1.1, poisti useiden Xbox One -pelaajien hahmot, joten kyse ei ole enää mistään ainutkertaisesta sattumasta. Tuolloin vahinko korjattiin kyllä jokin ajan kuluttua ja hahmot palautettiin, mutta kun peli on täynnä ongelmia, huijareita, aukkoja ja näin ongelmallisia päivityksiä, tuskin pelaajat sitä jaksavat loputtomiin katsella.

Lähde: IGN

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat