Uusimmat

The Last of Us -kehittäjä Naughty Dog lupasi tuovansa pelejä PC:lle jatkossakin

21.10.2022 16:20 Muropaketin toimitus

Naughty Dog ilmoitti jatkavansa pelien julkaisemista myös PC:lle, jolle yhtiön julkaisi äskettäin Uncharted-pelikokoelman.

Naughty Dog -peliyhtiö lupasi tuoda jatkossakin pelejä PlayStationin ohella myös PC:lle. PlayStation on viime aikoina kasvattanut yleisöään julkaisemalla pelejä PC:lle, kuten esimerkiksi Uncharted: Legacy of Thieves Collection -kokoelman. Asiasta kertoo Comic Book.

PlayStationin strategiana on ollut julkaista pelejä PC:lle sen jälkeen, kun niiden myynti PlayStation-konsolille on tyrehtynyt. Naughty Dog on eräs PlayStationin suurimmista pelikehittäjistä, sen tekemä Uncharted-kokoelma on ensimmäinen PC:lle julkaistu PlayStation-yksinoikeusjulkaisu.

“Uncharted: Legacy of Thieves Collection -kokoelman PC-julkaisu on transformatiivinen käännekohta Naughty Dogille. Juhlistamme rakastettua pelisarjaamme, ja pääsemme samaan aikaan esittelemään sitä täysin uudelle yleisölle. Tällä tapaa asetumme toimittamaan huippulaadukkaita pelejä PlayStation 5:lle, ja annamme itsellemme mahdollisuuden julkaista pelejä samalla myös PC:lle”, maalaili Naughty Dog.

LUE MYÖS: John Carpenter jäi jumiin The Last of Us Part 2:ssa, joten Naughty Dog riensi apuun