Uusimmat

The Last of Usin PS5-uusioversio saatetaan nähdä sittenkin vasta ensi vuonna

22.02.2022 07:00 Muropaketin toimitus

Naughty Dogin huhuttu uusioversio The Last of Usista on saattanut siirtyä ensi vuoden puolelle.

Projektista ei ole kuultu mitään virallista, mutta aiheesta on liikkunut paljon huhuja. Viimeisimpien vuotojen mukaan uusioversio julkaistaisiin mahdollisesti jo loppuvuodesta 2022, mutta nyt eräs spekulaatio on antanut vahvan epäilyn julkaisun siirtymisestä vuodelle 2023.

HBO:n ohjelmistovastaava Casey Bloys vahvisti viime viikolla, ettei yhtiön kehitteillä oleva The Last of Us -televisiosarja saavu nähtäväksi kuin aikaisintaan vuonna 2023. Tämä on herättänyt spekulaation muun muassa ComicBook.comissa, että myös huhuttu uusioversio saattaisi olla siirtynyt ensi vuodelle.

Sivu nojaa väitteensä PlayStationin hiljattaiseen kaavaan, joka tuntuisi noudattavan peli- ja elokuvajulkaisujen samanaikaista julkaisua. Yhtiö julkaisi Uncharted: Legacy of Thieves Collectionin vain muutamia viikkoja ennen Uncharted-elokuvan teatteriensi-iltaa, minkä lisäksi yhtiön huhuillaan kaavailevan myös Twisted Metalista televisiosarjaa ja uutta peliä, jotka julkaistaisiin likellä toisiaan.

Tähän nojaten yhtiö saattaisi siten käyttää samaa strategiaa myös The Last of Usin kohdalla, jolloin televisiosarja ja uusioversio saapuisi markkinoille samoihin aikoihin.

Naughty Dog ei ole tosin vahvistanut virallisesti uusioversiota, joten toistaiseksi koko pelin olemassaolo perustuu täysin huhuille. ComicBookin väite on myös täyttä spekulaatiota, joten viimeisimmät varmemmat tiedot aiheesta ovat juuri aiemmista vuodoista, joiden mukaan peli saatettaisiin nähdä jo loppuvuodesta 2022.