Uusimmat

The Lord of the Rings: Gollum on itsenäinen tarina – näin se osuu yksiin Tarun Sormusten herrasta kanssa

24.05.2022 13:30 Muropaketin toimitus

The Lord of the Rings: Gollumista saatiin hieman lisätietoja, mutta julkaisupäivää ei vieläkään paljastettu.

Deadalic Entertainmentin kehittämä The Lord of the Rings: Gollum julkistettiin aikanaan itsenäisenä kertomuksena, jonka tapahtumia ei kerrota J.R.R. Tolkienin alkuperäisissä tarinoissa. Nyt pelin tapahtuma-ajasta on saatu hieman tarkempia tietoja.

Kuten DoubleXP uutisoi, ovat kehittäjät julkaisseet Steamissa pienen FAQ-listan, jossa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin pelistä. Näin pelistudio kuvailee Gollum-pelin sijoittumista Tolkienin tarinamaailmaan:

”Pelin tarina sijoittuu valtaosin samaan aikaan Tarun Sormusten herrasta ensimmäisten lukujen kanssa, kun Klonkku oli Mordorissa, tuli Sauronin kaappaamaksi ja Gandalfin kuulustelemaksi. Tältä ajalta Klonkun seikkailuista tiedetään hyvin vähän, mikä antoi meille loistavat raamit ja ajankohdan tarinan taustaksi.”

Valitettavasti vieläkään ei tiedetä tarkemmin, milloin The Lord of the Rings: Gollum ilmestyy. Kertaalleen lykätyn pelin kerrotaan yhä ilmestyvän ”syksyllä 2022”, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole paljastettu.

The Lord of the Rings: Gollum on kehitteillä PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille.