The Secret of Monkey Islandin tekijöiden Thimbleweed Park on seuraava Epic Games Storen ilmaispeli

08.02.2019 18:01 Muropaketin toimitus

Fortnite-kehittäjän Epic Games Storen seuraavana ilmaispelinä nähdään vanhan koulukunnan seikkailupeli Thimbleweed Park.

Epic Games on alkanut kilpailla Steamin kanssa videopelien digitaalisesta levittämisestä avaamalla oman pelikaupan, Epic Games Storen. Fortnite-kehittäjä on luvannut, että se tarjoaa vuoden jokaisena kuukautena täysin ilmaista pelattavaa.

Juuri nyt pelikaupassa on jaossa vuoden 2015 Metroidvania-henkinen Axiom Verge. Sen voi ladata itselleen veloituksetta helmikuun 21. päivään asti.

Pcgamer-sivusto osaa sanoa, että seuraava ilmaispeli on omalaatuinen point’n’click-peli Thimbleweed Park. Sen takana on hahmoja kahden ensimmäisen The Secret of Monkey Islandin ja Maniac Mansionin takaa.

Thimbleweed Parkin voidaankin sanoa olevan näiden pelien henkinen seuraaja, sillä myös siitä löytyy mielenkiintoisia hahmoja, ja erinomaisesti käsikirjoitettu tarina, jonka ytimessä on kummallisen murhan selvittely – pikseligraafikan lisäksi.

Thimbleweed Parkin saa itselleen Epic Games Storesta täysin ilmaiseksi alkaen helmikuun 21. päivä. Maksuton jakelu päättyy maaliskuun 7. Muita Epic Games Storen ilmaispelejä ovat tähän mennessä olleet kävelysimulaattori What Remains of Edit Finch, ja syvyyksiin hyppäävä Subnautica.

Lisätietoja pelistä löytyy sen nettisivuilta. Thimbleweed Park on saatavilla Nintendo Switchille, Xbox Onelle, Androidille, Microsoft Windowsille, iOS-laitteille, Linuxille ja Macille.