The Sims 4 vuonna 2014

07.05.2013 13:00 | Muropaketin toimitus

Kuten jo eilen huhuilimme ja mutuilimme, The Sims 4 on todellakin tulossa ja vieläpä aikamoisella vauhdilla.

Netissä levisi viikonlopun aikana vahva huhu siitä, että EA oli julkistamassa eilen The Sims 4 -peliä. Megasuosittu The Sims -sarja on myynyt vuosien varrella miljoonia kopioita ja kerännyt laajaa suosiota, mutta kolmososasta on jo jokunen vuosi aikaa. Toki niihin vuosiin on mahtunut noin 85 miljardia lisälevyä, joten hiljaista The Sims -rintamalla ei ole ollut, mutta silti… kun numero hyppää ylöspäin, on syytä odottaa suurempia uudistuksia.

Ja nyt se numero sitten hyppää. Itse pelistä ei vielä tiedetä paljon mitään, mutta jotain kuitenkin, merkittävimmin se, että se ilmestyy vuonna 2014. EA:n eilisen sijoittajille suunnatun tiedotustilaisuuden jälkeen TheSims4.com on aktivoitunut ja sisältää julkaisuajankohdan ohella paljon pelin omalla kielellä kirjoitettua tekstiä sarjan megafaneja varten.

EA:n tiedotteen mukaan työtä on tehty jo jonkin aikaa. Tiimissä on yli 100 kehittäjää, joista monet ovat olleet mukana Sims-projekteista pelisarjan ensimmäisestä osasta lähtien. Tavoitteena on yllättäen tehdä kaikkien aikojen paras The Sims -peli. Toivottavasti onnistuvat!

Lisätietoja: TheSims4.com

Lisää aiheesta

Esitelläänkö The Sims 4 jo tänään?

Muropaketin uusimmat