The Super Sound of Videogames 2 soi syyskuussa Tampere-talossa

15.04.2015 23:00 | Jukka O. Kauppinen

Quinsonitus-orkesterilta iloisia terveisiä: The Super Sound of Videogames 2 –konsertin areena on varmistunut. Joukkoistettu pelimusiikki soi 4.9.2015 Tampere-talossa.

Konsertin musiikista vastaavat turkulainen vaski- ja lyömäsoitinkokoonpano Quinsonitus sekä tamperelainen lyömäsoittimia, show-elementtejä ja elektronisen musiikin äänimaailmaa yhdistelevä Takomo Percussion.

Kahden kokoonpanon ympärille rakennettu show mahdollistaakin pelimusiikkikonsertteihin mainiosti sopivan kaksintaisteluteeman.

– Ainahan peleissä on mitelty paremmuudesta, ja tätä haluamme leikkimielisesti ottaa mukaan myös konsertissa nyt, kun esityskoneiston runko koostuu kahdesta äärimmäisen hyvin yhteen hitsautuneesta kokoonpanosta. Toki suuri osa musiikista soi myös yhdessä, mutta perinteisen orkesterikonsertin staattisuudesta halutaan päästä eroon, kertoo Quinsonituksen trumpetisti Toni Isokivi.

Tampere-talon esiintymislavalla kuullaan  myös vierailevia muusikoita, kuten Giana Sisters -tulkinnoillaan valloittanut pianisti Saana ljin sekä viulusti Emmi Salmi.

 

The Super Sound of Videogames 2 -konsertin ohjelmistoa suunnitellaan yhteisöllisesti tulevien vieraiden kanssa verkossa.

Lisätietoja: http://www.thesupersound.net/

Lisää aiheesta

80-luvun hittimuusikon comeback – Matt Gray tekee ensimmäistä uutta pelimusaa 24 vuoteen 

AG Drive Soundtrack – parasta suomalaista pelimusaa ikinä 

Final Fantasyt soivat suloisesti jättikonsertissa 

Pelikopteri #006 (22.12.2014) – vuosi 2014 pähkinänkuoressa (Checkpoint) 

Segalla oli oma pelimusabändi – katso livekeikkoja tuubista

Suomen ensimmäinen pelimusiikkikonsertti jatkuu syksyllä – sinäkin voit vaikuttaa biisivalintoihin 

Suuren maailman pelimusiikkispektaakkeli – Video Games Live Helsingin Jäähallissa  

Turun konserttitalossa raikaa videopelimusiikin taika