UUSIMMAT

The Walking Dead: The Final Season jatkuu uudella episodilla vielä tämän vuoden puolella

19.10.2018 09:50 Muropaketin toimitus

The Walking Dead: The Final Season on ollut ongelmissa siitä saakka, kun peliä kehittävä Telltale Games ajautui konkurssiin. Nyt peliä työstetään toisen studion toimesta ja uuden episodin kimppuun päästään vielä tänä vuonna.

Telltale Gamesin ilmoitus sen ovien sulkemisesta aiheutti epävarmuutta The Walking Dead: The Final Season -episodipelin julkaisun suhteen, sillä Telltalen konkurssi osui keskelle episodien ilmestymistä.

Pelin kohtalo olikin vaakalaudalla kunnes ilmoitettiin, että peli viedään maaliin Skybound Games -studion avulla. Skybound on The Walking Dead -sarjan luojan Robert Kirkmanin tuotantoyhtiö.

Skybound Games on parhaillaan muiden projektien parissa, joten tällä hetkellä on mahdotonta sanoa tarkkaa uuden episodin julkaisupäivää. Skyboundin toimitusjohtaja Ian Howe on kertonut, että tästä huolimatta pelin kolmas osa Broken Toys ilmestyy vielä tänä vuonna.

Broken Toys oli jo lähes valmis siinä vaiheessa, kun Telltale ilmoitti vaikeuksistaan, joten episodi ei vaadi valtavaa työstämistä – toisin kuin pelin neljäs osa.

Muropaketin uusimmat