UUSIMMAT

The Walking Deadin seuraava kausi paljastetaan jo huomenna!

28.10.2013 17:27 | Miikka Lehtonen

Nyt pääsi spontaani hihkaisu, sillä Telltale on vetänyt ison vaihteen päälle. Erinomainen The Wolf Among Us -sarja on käynnissä, mutta seikkailukivaa on luvassa lisää ja vieläpä siitä kaikkein hehkeimmästä sarjasta. The Walking Deadin kakkoskausi julkistetaan huomenna.

Tältä ainakin vaikuttaisi, sillä Telltale on julkaissut oheisen kuvan Twitter-tilillään. Tarkkasilmäiset huomaavat päivämäärän 29.10.2013. Tuskinpa se seikkailu vielä silloin alkaa, sillä tosiaan se The Wolf Among Us on vielä käynnissä. Mutta infokin kelpaa.

Kuvan perusteella The Walking Deadin kakkoskausi liittyy ainakin jotenkin ykköskauden keskeisessä roolissa olleeseen Clementine-tyttöön, sillä Twitter-viestiin on napattu mukaan myös ykköskaudelta elämään jäänyt Leen Clementinelle antama ”keep that hair short” -ohje. Ja tässä kohdin kaikki ykköskauden pelanneet tarttuvat spontaanisti nenäliinaan, kun allergiat vähän vaivaavat.

Jos ykköskausi on vielä pelaamatta, niin anna nyt jo palaa. Viime vuoden paras peli ja todellinen virstanpylväs interaktiivisen tarinankerronnan saralla.

Lähde: Twitter

Lisää aiheesta

Domen pelitoimituksen vuoden peli

The Walking Dead episode 1: A New Day (Mac, PC, PS3, Xbox 360)

The Walking Dead episode 2: Starved For Help (Mac, PC, PlayStation

The Walking Dead Episode 3: Long Road Ahead (Mac, PC, PS3, Xbox 360)

The Walking Dead Episode 4: Around Every Corner (Mac, PC, PS3, Xbox 360)

The Walking Dead Episode 5: No Time Left 

Muropaketin uusimmat