The Whispered World jatkuu myös konsoleilla

25.01.2015 16:00 | Juho Anttila

Daedalic Entertainmentin The Whispered World oli oikein mukava, joskin välillä aika kinkkinen vanhan koulukunnan osoita ja klikkaa -seikkailu. Jatkoakin on luvassa, sillä Silence: The Whispered World 2 on ollut työn alla jo hyvän aikaa. Alun perin pelin piti ilmestyä jo viime vuonna, mutta hiljaista on pidellyt ja julkaisuajankohta hiipi jo aiemmin tämän vuoden alkupuolelle.

Yksi mahdollinen selitys viivästykselle on nyt selvinnyt. Silence: The Whispered World 2 nimittäin julkaistaan myös tehokonsoleilla, mikä lienee työllistänyt tekijöitä jonkin verran. Seikkailuun pääsee PC- ja Mac -tietokoneiden lisäksi siis käsiksi myös Xbox One – ja PlayStation 4 -konsoleilla. Harmillisesti julkaisuaikakin on pompsahtanut samassa yhteydessä vuoden loppupuoliskolle.

Silence: The Whispered World 2 jatkaa alkuperäisen pelin päähenkilön, Noahin tarinaa. Nyt teini-ikään ehtinyt sankari joutuu palaamaan satumaailmaan etsimään kadonnutta Renie-siskoaan. Peli on toteutettu piirrosgrafiikan sijaan tyylikkäällä 3d-teknologialla ja se lupaa ottaa myös pelimekaniikan puolella huomioon kahden päähenkilön tarjoamat mahdollisuudet.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Lisää seikkailtavaa vanhan koulun veteraaneille: The Whispered World 2

Whispered World (PC)

Mainio jatko-osa – arvostelussa fantasiaroolipeli Blackguards 2