Uusimmat

The Witcher-ohjaaja kyllästyi rajoituksiin – Perusti oman studion

16.02.2022 20:00 Muropaketin toimitus

The Witcher 3:n ohjaaja Konrad Tomaszkiewicz perusti oman peliyhtiön, jossa työskentelee myös muita CD Projekt Red -veteraaneja.

The Witcher 3:n ohjaaja Konrad Tomaszkiewicz on perustanut Rebel Wolves -peliyhtiön, kertoo Eurogamer. Tomaszkiewicz työskenteli lisäksi muun muassa Cyberpunk 2077:n tuotannon johtajana ja toisena ohjaajana.

“Haluamme viedä roolipeligenreä eteenpäin luomalla unohtumattomia tarinoita. Haluamme samaan aikaan työskennellä yhtäläisenä tiiminä, jolla on yhteinen päämäärä. Tavoitteenamme on pysyä pienenä toimijana ja sellaisena yhtiönä, jossa työntekijät välittävät toisistaan”, kertoi Tomaszkiewicz tiedotteessa.

Rebel Wolves -studion pääkirjoittaja Jakub Szamałek jatkoi sanomalla, että trendien ja numeroiden seuraamisen sijaan yhtiö tavoittelee sellaisten pelien luomista, jotka jäävät mieleen.

Uuden studion talouspäällikkönä toimii Michał Boryka, ja sitä johtaa Robert Murzynowski. Molemmat ovat työskennelleet aiemmin CD Projekt Redillä muun muassa Cyberpunk 2077:n, Thronebreakerin ja The Witcher -pelien parissa.

Rebel Wolves kehittää parhaillaan synkkää AAA-luokan fantasiapeliä, joka tehdään Unreal 5 -pelimoottoria käyttäen.