Uusimmat

The Witcher -tähti Henry Cavillin tämän hetken suosikkipeli ei yllätä ketään

28.10.2022 22:55 Muropaketin toimitus

Muun muassa Netflixin The Witcherin Geraltina tunnettu Henry Cavill on tunnetusti suuri strategiapelien ystävä. Ei ole suuri yllätys, että näyttelijä on upottanut runsaasti tunteja myös Total War: Warhammer III -peliin.

Alkuvuodesta ilmestynyt Total War: Warhammer III on Warhammer Fantasy -universumiin sijoittuva strategiapeli. Muropaketin arviossa peli ansaitsi peräti 4,5 tähteä viidestä, joten Henry Cavillin into peliä kohtaan on täysin perusteltua.

Josh Horowitzin Happy Sad Confused -podcastissa vieraillut Cavill kertoi Comicbookin mukaan pelaavansa ”varsin paljon, ja kun sanon varsin paljon, voi se määrä kuulostaa aika paljolta niille ihmisille jotka eivät harrasta pelaamista”. Kun Cavillilta kysyttiin, pelaako hän neljä tuntia päivässä, oli vastaus ”ehkä enemmän… ”.

Tämän hetken suosikkipelikseen Cavill nimesi Total War: Warhammer III:n. Valinta ei yllätä, sillä Cavill on tunnustautunut aiemminkin suureksi strategiapelien ystäväksi. Lisäksi Cavill pelaa Warhammer 40K -sarjan pelejä, vaikka pelit sijoittuvatkin eri universumeihin.

Muokattu 30.10.2022: Tarkennettu Warhammer 40K:n ja Warhammer Fantasyn välistä eroa