Uusimmat

THQ taas liemessä: Warhammer-MMO ei ole enää MMO, irtisanomisia studioilla

30.03.2012 10:00 Miikka Lehtonen

THQ:lla menee taas näemmä vähän astetta vähemmän lujaa, ja miksipä ei menisi? Onhan nyt kuitenkin i-kirjaimeen päättyvä viikonpäivä. Tällä kertaa risukasaan sataa oikein paineella, sillä Warhammer 40K -MMO ei ole enää MMO. Lisäksi Reliciltä ja Vigililtä irtisanotaan ämpärikaupalla porukkaa.

Jossain vaiheessa joku fiksu tajuaa viedä THQ:n navetan taakse lopullista matkaansa varten, mutta se päivä ei ole vielä täällä. Niinpä pääsen taas kirjoittamaan masentavia uutisia. Lupaavalta näyttänyt ja tietenkin Warhammer-miestä kiinnostanut Warhammer 40K -MMO Dark Millennium on muuttanut muotoaan. Se on jatkossa ”ensiluokan” yksin- ja moninpeliä sisältävä Warhammer 40K -seikkailu. Mitä tuo sitten käytännössä tarkoittaa, en lähde edes arvelemaan.

Ja kun pelistä kerran paukautettiin iso osa pois, samalla voidaan leikata kehittäjiäkin. Ja perinteiseen tyyliin tietysti niistä kahdesta studiosta, jotka tekevät muutakin kuin surkeita Paavo Pesusieni -pelejä, eli Vigil Gamesilta ja Reliciltä. Relichän tunnetaan Company of Heroes -peleistä ja THQ:n Warhammer 40K -osastosta, Vigil taas muun muassa Darksiderseista ja tulevasta Dark Millenniumista. Vigililtä irtisanottiin 79 henkilöä, Reliciltä taas 39.

Näin siis tällä kertaa. Jäämme innolla odottamaan seuraavaa lastia huikeita THQ-uutisia. Jos nykyinen vauhti jatkuu niin THQ:n haisevat rauniot syttynevät seuraavaksi spontaanisti tuleen.

Lähde: Giant Bomb

Lue myös

Videoviihdettä: mahtavia reaktioita pelottaviin peleihin

Michael Pachter kommentoi PS4-huhuja: ei pääse tällaisenaan kauppoihin

Huhupartio: PlayStation 4:llä ei pelata käytettyjä pelejä

Milloin Super Mario Bros ilmestyi? Kuka tietää!