Tiedot uudesta Mass Effect 3 -laajennuksesta vuotivat nettiin

11.06.2012 16:00 Tero Lehtiniemi

Vaikka internetin ihmemaassa huhuihin kannattaakin aina suhtautua pienellä epäluulolla, joillakin lähteillä on tapana osoittautua luotettavammiksi kuin toisten. Taannoin julkaistun Mass Effect 3:n Rebellion DLC:n tiedot etukäteen nettiin vuotanut taho on nimittäin päästänyt julkisuuteen niin sanotusti uuden satsin. Voi veljet.

Mass Effect 3: Earth laajentaa pelin yllättävän päteväksi osoittautunutta moninpelikomponenttia entisestään. paketti lupaa kolme täysin uutta karttaa maapallolla (Lontoo, Rio, Vancouver), kolme uutta asetta ja peräti kuusi uutta ihmishahmoluokkaa. Näiden joukossa on niinkin eksoottisia nimiä kuin Fury, Paladin , Slayer ja Shadow.

Sama lähde myös varmisti Mass Effect 3: Extended Cutin, pelaajan päätöksiä tarkemmin sivuavan ja yksinpelin loppua pidentävän laajennuksen. Lähde ei kuitenkaan lupaa, että paketit julkaistaisiin samaan aikaan, eikä edes sitä kumpi näistä julkaistaan ensin. Kuten sanottu, huhut ovat huhuja, mutta tätä tahoa voidaan pitää keskimääräistä luotettavampana.

Lisätietoja: Reddit (lol, ihan oikeasti)

Lähde: Kotaku

Lisää aiheesta

Mass Effect 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

E3 2012 päivästä päivään (osa 4)

E3Dome: Hello commander, in response to alien threat….

Suomalaiset pelit silloin ja nyt -näyttely esittelee suomalaista pelihistoriaa liki sadan vuoden ajalta

Voita upeat Tritton Primer -pelikuulokkeet – ja PS Vita, Prometheus ja…