Uusimmat

Tiesitkö tämän? – Ubisoft näpäyttää Electronic Artsia hauskalla tavalla Assassin’s Creed Odysseyssa

12.10.2018 19:34 Muropaketin toimitus

Electronic Arts virtsasi omiin muroihinsa pelleilemällä Star Wars: Battlefront II:n loottilaatikoiden kanssa. Se jatkoi oman kuoppansa kaivamista selittämällä tilannetta Redditissä – ja sai aikaan tilanteen johon se ei varmasti halunnut päätyä.

Star Wars: Battlefront II muistetaan varmasti pitkään siitä miten EA onnistui sössimään asiansa myymällä pelissä ns. pay-to-win loottilaatikoita kovaan hintaan. Myöhemmin Electronic Artsin viestintäosasto pahensi tilannetta selittämällä asiaa Redditissä. Kommentti päätyi nopeasti Redditin vihatuimmaksi.

Eräs Reddit-käyttäjä kertoi maksaneensa Battlefront II:n loottilaatikoista 80 dollaria (noin 70 euroa), eikä hän tästä huolimatta saanut Darth Vaderia pelattavaksi hahmoksi.

EA päätti vastata selittämällä kuinka heidän tarkoituksena on antaa pelaajien tuntea sellaista ylpeyttä ja saavutuksen tunnetta joka tulee siitä, kun nämä onnistuvat avaamaan pelin lukitut hahmot – mainitsematta pelin pay-to-win -elementtejä.

Ubisoftilta ei jäänyt Electronic Artsin hölmöily huomamatta, ja siitä hupaillaankin uudella Assassin’s Creed: Odysseyssa, kertoo Altchar-sivusto.

Videolla näkyvä pelaaja on Kreetalla keräämässä merkkejä päästäkseen taistelemaan minotaurin kanssa. Näitä merkkejä saa suorittamalla erilaisia tehtäviä ja haasteita. Kun pelaaja saapuu toisen merkinhaltijan luokse, voi pelaaja tarjoutua ostamaan itselleen merkin.

Merkinhaltija vastaa tähän kysymällä sankarilta haluaako hän maksaa voittaakseen. Tämän jälkeen hän härnää pelaajaa kysymällä missä tämän kunnia on, ja eikö pelaaja halua tuntea ylpeyden ja saavutuksen tunteita.

Nerokasta.