Uusimmat

Tietoa Football Manager 08:n uusista ominaisuuksista

30.07.2007 12:36 Miikka Lehtonen

Football Manager 2008 on tulossa. Tämähän ei sinänsä ole toki mikään uutinen, onhan kyseessä kuitenkin huippusuosittu ja arvostettu sarja. Kiinnostavaa onkin se, että Sports Interactive on raottanut verhoa tulevan pelin ominaisuuksien ympäriltä.

Pelin toista sataa uudistusta käsittävän ominaisuuslistan kruununa on jälleen kerran uusittu ottelumoottori, jota on taas kerran ruuvattu Irlannin maajoukkueessa, Liverpoolissa ja monissa muissa seuroissa pelaanneen Ray Houghtonin valvonnassa. Niiden perinteisten ”sujuvampi, realistisempi, parempi” -hehkutusten lisäksi moottori antaa pelaajalle mahdollisuuden säädellä kotikenttänsä kokoa – toki FIFAn sääntöjen rajoissa – sopimaan parhaiten joukkueensa pelitapaan.

Myös ottelutapahtuman ympärillä pyörivä sirkus on aiempaa realistisempi ja lähempänä oikeaa pelilähetystä, sillä peliä edeltävät ennakot, joukkuepuhuttelut, pelaajaohjeet ja muut ovat aiempaa sujuvampia ja hiotumpia, sekä saumattomasti ottelutapahtumaan sidottuja. Taktiikkaa voi muutella ja pelaajia ohjeistaa lennosta ilman pelin pysäyttelyä. Samalla minikokoinen kenttäkamera näyttää, mitä pelissä tapahtuu. Pyrkimyksenä on Sports Interactiven mukaan tuoda peliin sitä oikeaa ottelupäivän jännitystä.

Muihin merkittäviin uudistuksiin kuuluvat maajoukkuemanageroinnin ja finanssien täydellinen uudistaminen ja aiempaa yksityiskohtaisempi kanssakäyminen median kanssa.

Football Manager 2008:n kehutaan ilmestyvän syksyn aikana niin PC:lle kuin Mac-koneillekin. Lisätietoja, kuvia ja muuta mukavaa löytyy Football Manager 08:n virallisilta sivuilta.

Lue myös:

Football Manager massiivimoninpeliksi

Football Manager -tiimin haastattelu