Uusimmat

Tietoa Oblivionin lisälevystä

19.01.2007 10:47 Miikka Lehtonen

The Elder Scrolls: Oblivion laajenee jälleen. Useamman ladattavan seikkailun jälkeen Bethesda heittää kunnolla löylyä kiukaalle. Oblivion: Shivering Isles vie pelin kirjaimellisesti uusiin ulottuvuuksiin.

Prinssi Sheogorathin ulottuvuus on tuhon partaalla ja kaipaa pelastajaa. Kuka olisikaan parempi mies tehtävään kuin valtakunnan demoni-invaasiolta pelastanut Oblivionin sankari? Pelaajan tie vie portin läpi outoon, illuusioiden täyttämään maailmaan. Bethesda lupailee yli 30 tuntia pelattavaa, mikä on lisälevylle kunnioitettava määrä, vaikka se kalpeneekin itse Oblivionin keston rinnalla.

Hulluus on selvästi pelin teema, sillä pelaaja pääsee (tai joutuu) valitsemaan puolensa Manian ja Dementian joukkojen väliltä. Kummallakin on omat haasteensa ja kokeensa uudelle jäsenelleen, eikä joukkojen nimet huomioiden odotettavissa ole mitään kovinkaan mukavaa touhua. Lisälevy sisältää tietenkin myös uusia hirviöitä, loitsuja, varusteita ja seppiä, jotka palkitsevat ahkerimmat erikoispanssareilla.

Lisälevy ilmestyy kevään aikana sekä Xbox 360:lle että PC:lle. 360-omistajat saavat oman annoksensa Xbox Liven kautta, kun taas PC-pelaajat voivat raahautua kauppaan ja ostaa hyllyynsä koristetta. PlayStation 3 -omistajat puolestaan joutuvat odottamaan oman lisälevynsä tarkempaa julkaisuajankohtaa.

Bethesda Softworksin presidentti on jo aivan täpinöissä. ”Ladattavaan sisältöömme saamamme innokas vastaus on ollut suorastaan ylitsevuotavaista, joten olemme iloisia voidessamme tarjota pelin faneille täysimittaisen lisälevyn”, Vlatko Andonov hehkutti. ”Shivering Islesiä varten luomamme maailma on jotain mitä ei ole ikinä nähty Oblivionissa, joten emme malta odottaa että pääsette pelaamaan sitä.”

 

Muropaketin uusimmat