UUSIMMAT

Titanfall haluaa olla ystävänpäivädeittisi

12.02.2014 11:18 | Jukka O. Kauppinen

Respawn Entertainmentin kovalla kohulla ja tohinalla viilaama räiskintäpeli Titanfall avautuu betaan juuri sopivasti ystävänpäivänä. Ja niinpä EA & Respawn kutsuvatkin väkeä rekisteröitymään betaan, johon porukkaa kutsutaan 14.2. alkaen PC:lle ja Xbox Onelle.

Titanfall beta sisältää kolme pelimuotoa: attrition, hardpoint domination sekä last titan standing. Attritionissa joukkueet voittavat eliminoimalla kaikki vastustajansa, olivatpa ne sitten pilotteja, titaaneja tai tekoälyn ohjaamia sotilaita. Hardpoin dominationissa joukkueet kaappaavat ja suojelevat kolmea eri aluetta kartalla ansaitakseen pisteitä ja varmistaakseen voiton. Last titan standingissa kaikki pelaajat aloittavat titaanien ohjaksista kierrospohjaisessa pelimuodossa joka päättyy kun toinen joukkue on menettänyt kaikki titaaninsa. Pelaajat eivät herää henkiin eikä tuhoutuneita titaaneita voi korvata tilaamalla uutta.

Titanfall tiputtaa pelaajat keskelle kaukaista avaruudellista konfliktia. Sen toiminta on nopeatempoista ja vaihtelevaa sisältäen parkour –tyylistä seinillä juoksemista ja huikeita hyppyjä. Pelaajat voivat sotia sekä jalkamosurina että Titan-sotakoneiden ohjaksissa.

Titanfall julkaistaan Suomessa Xbox One sekä PC –alustoille 13. maaliskuuta 2014 ja Xbox 360 –alustalle 27. maaliskuuta 2014.

Lisätietoja: www.Titanfall.com/beta

Lisää aiheesta

Analyytikko: Titanfall-julkaisua myöhästytettiin taloudellisista syistä

Modern Warfaren luojat loikkasivat EA:n leipiin ja perustivat uuden studion 

Respawn haastaa Halon? 

Titanfallin moninpeli rajataan 12 pelaajaan