UUSIMMAT

Todd McFarlane ja R.A. Salvatore mukana uudessa pelistudiossa

05.09.2006 14:27 | Jukka O. Kauppinen

Yhdysvalloissa on meneillään pyhä fuusio. Kolme tunnettua vaikuttajaa ovat pistäneet hynttyyt yhteen perustamalla uuden pelistudion, Green Monster Gamesin. Taustavoimissa yhdistyy ammattilaisurheilu, taide ja käsikirjoitustaidot. Mitä tästä epäpyhästä sekoituksesta voikaan syntyä?

Green Monster Gamesin taustavoimina ovat sikäläinen baseball-legenda Curt Schilling, sarjakuvapiirtäjä Todd McFarlane sekä science fiction- ja fantasiakirjailija R.A. Salvatore.

Kolmikon tavoite on luoda ”koko pelialan muuttavia pelejä.”

Vaikka Schilling onkin ennen kaikkea urheilijamiehiä, on hän myös pitkän linjan netti- ja sotapelaaja. Miehen sormet ovat tiiviisti mukana pelimaailmassa, jopa niinkin että hänestä on tehty ilkeämielinen NPC-hahmo EverQuest II-peliin.

Farlane tunnetaan parhaiten Spawn-sarjakuvasta, minkä ohella mies on tehnyt myös Spawn-elokuvan, tv-sarjan ja musiikkivideoita. Farlane on ollut mukana myös peliteollisuudessa.

Salvatoren kädet puolestaan löytyvät niin lukemattoman monista tuotannoista, ettei niitä kannata tässä luetella…

Kolmikon tarkemmista suunnitelmista ei ole vielä suuremmin hiiskuttu, mutta on mahdollista että he tulevat käyttämään GameBryo-pelimoottoria ensimmäisessä projektissaan. Kannattaa kuitenkin nostaa peukkuja pystyyn, sillä tällaisesta mielikuvituksen yhteenliittymästä saattaa hyvinkin syntyä jotain hienoa ja odottamisen arvoista.

Lisätietoja:

Haastattelussa RA Salvatore