UUSIMMAT

Toimiiko Assassin’s Creed puhelimella? Siltä näyttää!

20.09.2012 09:30 | Miikka Lehtonen

Assassin’s Creed on kuluvan pelisukupolven merkittävimpiä uusia pelisarjoja. Vahvasti myyvä ja edelleen hyviä pelejä sisältävä Ubisoftin sarja saa uusimman osansa ensi kuussa, mutta se ei ole ainoa tulossa oleva Assassin’s Creed -tekele. Ubisoft kun yrittää laajentaa pelinsä taas myös mobiilialustoille. Jukka tutustui peliin.

Assassin’s Creed Utopia oli äskettäin esillä Ubisoftin järjestämässä lehdistötilaisuudessa, jossa Kauppinen pääsi sitä myös vilkuilemaan. Strategiaa ja toimintaa yhdistelevä mobiilipeli teki jo vaiheessa ollessaan mieheen vaikutuksen. Ja miksipä ei, kuulostaahan peli ainakin Assassin’s Creed -kaavasta poikkeavalta.

Pelin olemus jakautuu kolmeen pääosaan: siirtokunnan rakentamiseen ja kehittämiseen, kiltatoimintaan ja taistelemiseen. Ensimmäisessä siirtokuntaa tietenkin kasvatetaan ja komistetaan, mutta samalla myös suojataan ulkoisilta uhilta. Kiltahommissa värvätään, koulutetaan ja varustetaan sotureita, jotka pelaaja saa mukaansa taistelukentälle pelin kolmannessa osiossa. Vuoropohjaisessa taistelussa otetaan yhteen niin sisäisten kuin ulkoistenkin vihollisryhmien kanssa, pelaajan komentaessa varsin tyypillisen taktisen taistelupelin tapaan ukkojaan kentällä. Sotureiden varustuksia voi tietysti viritellä, samoin kuin näiden leveloidessa saamia taitoja.

Oli Jukalla enemmänkin sanottavaa. Lue siis koko ensikosketus!

Assassin’s Creed Utopia – ensikosketus mobiiliin taktiikka-assassinismiin

Lue myös

Sony julkisti entistä hoikemman PlayStation 3 -mallinsa

Borderlands 2 (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Biowaren perustajat lähtivät sittenkin lätkimään firmastaan

Haluatko Torchlight II:n soundtrackin ilmaiseksi? Kyllä haluat!