Toimintaroolipeli Nier: Automatassa voi ostaa harvinaiset Trophyt pelivaluutalla

05.03.2017 14:00 | Muropaketin toimitus

Toimintaroolipeli Nier: Automatassa voi välttää vaikeimpien Trophyjen metsästyksen ostamalla ne pelin sisäisellä valuutalla. Oikealla rahalla palkintoja ei kuitenkaan voi lunastaa.

PlayStationin Trophy-palkinnoilla on usein hyvin yksityiskohtaisia vaatimuksia ja ne voivat edellyttää pelaajilta melkoisia taidonnäytteitä tai omistautumista pelin salaisuuksien selvittämiselle. Ensi viikolla ilmestyä Nier: Automata on kuitenkin toista maata: Siinä pelaajat voivat yksinkertaisesti ostaa haastavammat Trophyt pelivaluutalla.

GameSpotin mukaan tieto palkintojen ostamisesta on levinnyt Redditissä. Kyseessä ei ole varsinainen vuoto, sillä peli on jo julkaistu kotimaassaan Japanissa.

Reddit-käyttäjä youkatein julkaisemassa kuvassa näkyy kauppavalikko, jossa voi lunastaa Trophyja pelivaluutalla. PlayStation 4:n toimintaroolipeli pitää kuitenkin läpäistä kolmesti, ennen kuin salainen kauppapaikka aukeaa.

Oikeaa rahaa Trophy-kaupassa ei voi käyttää, vaan ainoastaan pelin sisäistä valuuttaa, jota käytetään esimerkiksi aseiden ja varusteiden ostamiseen. GameSpotin mukaan Trophyt eivät myöskään vaikuta suhteettoman kalliilta.

Nier: Automata ilmestyy PlayStation 4:lle 10. maaliskuuta ja PC:lle 17. maaliskuuta.

Nier Automata
Kaikki jutut aiheesta