Uusimmat

Toimintaroolipeli Nioh on ”portti seuraavaan Ninja Gaiden -peliin”, toteaa kehittäjä

18.01.2017 19:00 Muropaketin toimitus

Team Ninjan tulevan Nioh-toimintaroolipelin voi nähdä askeleena kohti uutta Ninja Gaiden -peliä, kertoo studion luova johtaja.

Ninja Gaiden -pelisarjasta tunnettu Team Ninja valmistautuu julkaisemaan helmikuun alussa uuden Nioh-toimintaroolipelinsä. IGN:n mukaan studio ei kuitenkaan ole unohtanut myöskään Ninja Gaidenia, ja studion luova johtaja Tom Lee kommentoi asiaa tuoreessa haastattelussa:

– Voisin ehkä sanoa, että Nioh on portti Ninja Gaidenin seuraavaan lukuun.

Lee korostaa, että Ninja Gaiden on mahdollisesti jopa studion tärkein pelisarja. Hänen mukaansa sarjan on kuitenkin pysyttävä jonkin aikaa varjoissa.

– Tulee vielä hetki, jolloin aika on kypsä, ja tuomme sen takaisin.

Vuoden 1988 arcade ja NES-pelistä käynnistyneen Ninja Gaiden -sarjan edellinen osa Yaiba: Ninja Gaiden Z julkaistiin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle vuonna 2014. Peli sai sarjan mainetta kehnommat arviot, ja sitä moitittiin muun muassa epätasapainoisesta vaikeusasteesta ja itseääntoistavista taisteluista.

Team Ninjan uusi toimintaroolipeli Nioh ilmestyy 8. helmikuuta. 1600-luvun Japaniin sijoittuvassa pelissä samurait ottavat mittaa monenlaisia hirviöitä vastaan. Eilen jaoimme pelistä julkaistua tuoretta pelikuvaa.