Uusimmat

Toinen mielipide: Prison Architect toimii myös konsoleilla

26.08.2016 16:46 Jukka O. Kauppinen

Taas jaossa on laajennettua viisautta. Tällä kertaa Kalle Laakso kertoo meille laajennettua näkökulmaa Prison Architect -pelin taannoisen arvostelun kainalossa, mutta kulma onkin PC-version sijaan uudemmassa konsolipainoksessa.

Arvosteluun lisätyn mielipiteen löydät varsinaisen jutun leipätekstin alta.

Prison Architect (Linux, Mac, PC, PS4, Xbox One)

Lainaus mielipiteestä:

Ja siitähän se ilo loppujen lopuksi repesi. Vankilan rakentelu ja pyörittäminen soljuu kuin luonnostaan myös Xboxilla, kiitos erityisen kohtelun. Käyttöliittymä on tehty aivan uusiksi ohjaimelle ja valikoita käyttää mielellään napeillakin. Seinien pystyttäminen ja muukin rakentelu on  kuitenkin kursorin varassa, mutta missään vaiheessa ei tule hiirtä ikävä, mikä on iso plussa.

Julkaisussaan peli vastasi jotakuinkin PC:n 1.0-versiota, joskin Escape Mode -pelitila puuttuu yhä. Karkurimuotoa on kovasti kyselty ja tekijät ovat luvanneet harkita asiaa, mutta toistaiseksi sitä ei ole tulossa. Se on sääli, sillä minulle karkailu on antanut PC:llä melkoisesti iloa rakentelun vastapainoksi.

Joka tapauksessa peli on konsoleilla hyvässä hallussa ja tehty suurella tunteella. Pelattavaa riittää Prison Stories -kampanjasta ja sandboxista. Omia vankiloitaan voi myös jakaa PS4- ja Xbox One -versioissa muille pelaajille, minkä ansiosta uutta pelattavaa riittää pitkäksi aikaa.

Kalle Laakso

Lue koko arvostelu: Prison Architect (Linux, Mac, PC, PS4, Xbox One)

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat