Toinen mielipide: We Happy Few on ”hapuilua pimeällä saarella”

01.08.2016 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Taas on aika jakaa laajennettua viisautta. Tällä kertaa Miikka Lehtonen kertoo meille laajennettua näkökulmaa We Happy Few -seikkailun ennakkoversiosta.

Ennakkoon lisätyn mielipiteen löydät varsinaisen jutun leipätekstin alta.

We Happy Few -ennakko – huumepöllyinen dystopiaseikkailu (PC, Xbox One)

Lainaus mielipiteestä:

Pettymys on silti karvas. We Happy Few kun alkaa erinomaisesti ja palaisin halusta pelata Bioshock-tyylistä seikkailua tuossa maailmassa. Tämä ei kuitenkaan ole pelin ainoa ongelma, sillä kun on pystynyt nielaisemaan pettymyksen ja tottunut ajatukseen siitä, että tarjolla nyt vain on avoimen maailman seikkailua, craftailua ja selviytymistä, peli ei vain ole kovin hauska. Ainakaan nykykunnossaan.

Hapuileminen pimeällä, sumuisella ja raunioiden täyttämällä saarella nahjuisten ja samaa paria fraasia toistelevien ihmisten kanssa ei ole kivaa. Sekään ei ole, että pelistä nyt löytyvät tehtävät – niiden olemassaolosta peukkua ja lisää niitä jatkossa, pliis – ovat hyvin turhauttavia. We Happy Few kun luo maailmansa aina satunnaisesti uudelleen joka pelikertaa varten, eikä ole mitään takeita siitä, että tehtävän tarvitsemia esineitä löytyy lähettyviltä tai yleensäkään mistään. Itse ajauduin pariinkin kertaan tilanteeseen, jossa olin mielestäni ryöstänyt kaikki mahdolliset laatikot, kolkannut kaikki mahdolliset ihmiset ja silti en löytänyt tehtävään tarvittavia esineitä. Turhauttavaa!

Miikka Lehtonen

Lue koko ennakko: We Happy Few -ennakko – huumepöllyinen dystopiaseikkailu (PC, Xbox One)

We Happy Few

We Happy Few