Tomb Raider saa 20-vuotisjuhlapainoksen

22.07.2016 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Loppuvuodesta julkaistava Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration tuo PC-, PS4- ja Xbox One -pelaajien käsiin muhkean uuden painoksen pelisaagan viimeisimmästä osasta.

20-vuotisversio saapuu ensin PlayStation 4:lle, mutta sen herkut tulevat myöhemmin myös muiden pelikoneiden ystävien ulottuville.

Tosin sillä erotuksella, että PC- ja Xbox-pelaajille ei ole luvassa virtuaalitodellisia Lara-elämyksiä.

Mukana on muun muassa Croftin kartanoon sijoittuvaa uutta sisältöä, joka voidaan pelata myös PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslasien avustamana.

Tämän lisäksi paketti pitää sisällään uuden, yhteistyössä pelattavan selviytymispelimoodin sekä asusteita pelisarjan aiemmista osista. Pelaajat pääsevät kokeilemaan myös viittä klassista Lara Croft -hahmomallia. Alkuperäisen kulmikkaan tötterötissi-Laran näkeminen pelin välinäytöksissä on kuuleman mukaan melkoinen kokemus.

Lisätietoja: www.TOMBRAIDER.com

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Lisää aiheesta

Siinä missä Uncharted luottaa toiminnan massiiviseen voimaan, on Tomb Raiderissa kyse enemmänkin Larasta. Nuoreksi naiseksi varttunut Lara on tällä kertaa edesmenneen isänsä jalanjäljissä etsimässä esinettä, joka liittyy tavalla tai toisella nuoruuden lähteeseen sekä kuolemattomaan sieluun. Samalla asialla on myös Trinity, pahaenteinen salaseura joka ei pysähdy minkään takia samaista esinettä etsiessään.

Rise of the Tomb Raider (Xbox 360, Xbox One)

Sitä mukavampaa onkin, että peliin saatiin vihdoin lisää tarinapohjaista pelattavaa. Baba Yaga – The Temple of the Witch tuo mukanaan uuden alueen ja mielenkiintoisen tarinan täynnä sekä taistelua että pulmia. Parasta mahdollista Tomb Raider -pelattavaa siis.

Rise of the Tomb Raider: Baba Yagan temppeli on lyhyt ja laadukas lisäri (PC, Xbox 360, Xbox One)

 

Tomb Raider
Kaikki jutut aiheesta