Tomb Raider täyttää 25 vuotta, mutta asiaa ei juhlita niin kuin aluksi voisi kuvitella

19.03.2021 12:22 | Muropaketin toimitus

Tuoreimmat Tomb Raider -pelit paketoitiin samaan, massiiviseen seikkailupakettiin.

Alkuperäinen Tomb Raider -peli ilmestyi syksyllä 1996, joten pitkäikäinen pelisarja täyttää pian 25 vuotta. Kuten Collider kertoo, ei merkkipäivää tulla ilmeisesti juhlistamaan uudella Tomb Raider -pelillä, mutta Square Enix lupailee kuitenkin vuoden mittaan uutisia pelisarjaan liittyen.

Nyt pelisarjan tuoreimmat kolme peliä on myös paketoitu tuhtiin pelikokoelmaan. Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy sisältää Crystal Dynamicsin tuoreimman pelitrilogian, eli siis Tomb Raiderin, Rise of the Tomb Raiderin ja Shadow of the Tomb Raiderin, sekä pelikolmikon kaikki lisäosat.

Pelikokoelma on julkaistu digitaalisesti PlayStationille ja Xboxille, joista molemmille se näyttäisi olevan myös tarjouksessa. Xboxin pelikaupasta kokoelman saa hintaan 19,99 euroa seuraavan kahden viikon ajan. Sama tarjous on voimassa myös PlayStation Storessa, mutta vain PS Plus -jäsenille.

Alta näet Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogyn trailerin. Jäämme odottelemaan, mitä muuta Square Enix julkistaa vuoden mittaan.