UUSIMMAT

Torment: Tides of Numeria teki Kickstarter-ennätyksen

07.04.2013 12:00 Juho Anttila

Planescape: Torment on yksi niistä legendaarisista peleistä, jonka joku mainitsee aina, kun keskustelu kääntyy pelien tarinankerrontaan. Rakastetulle pelille on toivottu jatko-osaa tai edes uudelleenlämmittelyä jo pitkään. Torment: Tides of Numeria on vastaus tähän huutoon ja jos projektin Kickstarter-menestyksestä voi mitään päätellä, vientiä riittää.

Kuten Domessakin jo uutisoitiin, peli sai alkuperäisen Kickstarter-tavoitteensa täyteen yhdessä päivässä. Vauhti ei tästä suinkaan hidastunut, vaan rahaa on virrannut sisään tasaisesti siitä lähtien. Torment: Tides of Numeneran lopullinen Kickstarter-tuotto ehtikin nousemaan 4 188 927:ään dollariin. Kyseessä on paitsi huikea läjä rahaa, myös kaikkein muhkein Kickstarter-peliprojektin ikinä keräämä rahasumma.

Lisenssiteknisistä syistä Torment: Tides of Numeria ei ole suora jatko-osa alkuperäiselle pelille. Sen sijaan kyseessä on henkinen jatko-osa, joka jakaa samoja teemoja ja pelifilosofiaa alkuperäisen teoksen kanssa. Laadun takeena on alkuperäisen Planescape: Tormentin pääsuunnittelija Chris Avellone. Valmista peliä joudutaan odottamaan vielä hyvän aikaa, sillä julkaisua on kaavailtu vuodelle 2015. Odotamme innolla.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Planescape Tormentin jatko-osa keräsi Kickstarter-rahansa iltapäivässä

inXile kutsuu fanit mukaan tekemään Wasteland 2:ta

Planescape: Torment -roolipelin tekijä harkitsee Kickstarteria