UUSIMMAT

Torstai on Sims-päivä – Sims 3 konsoleille, Iltahuvit-lisäri kaupoissa

28.10.2010 13:00 | Jukka O. Kauppinen

Sims-pelisarja laajeni tänään mittavasti, sillä maailman myydyimmästä pelisarjasta julkaistiin sekä ihka uudet konsoliversiot että lisäri PC:n Sims 3:lle. Sims 3:sta voi nyt pelata PS3:lla, Xbox 360:llä ja DS:llä, Wii-version seuratessa 11. marraskuuta. Samaan aikaan PC-pelaajat voivat yökyöpelöidä ja etsiä kimaltelevaa vampyyriään Yöhuvit-lisärissä.

The Sims 3:n konsoliversiot on räätälöity jokaista alustaa varten erikseen. Ne esittelevät uudet karmavoimat, tehtävä-pohjaisen pelauksen ja saumattomasti integroidun sisällönluonti ja –vaihtopaikan.

The Sims 3 on maailman upein elämäsimulaatio konsolilla. Luo ainutlaatuisia, persoonallisia simejä, auta heitä saavuttamaan unelmansa ja ohjaa heidän kohtaloitaan värikkäässä naapurustossa. Suunnittele ja rakenna simeillesi unelmakoti ja jaa se muiden pelaajien kanssa. Simejä ohjatessasi voit suorittaa haasteita, jotka avaavat käyttöösi uusia esineitä ja parannuksia sekä kaupunkiin että rakennuksiin. Voit myös siirtää sisältöä ja ladata sitä peliisi.

Entäpä sitten PC-pelurit? The Sims 3: Iltahuvit tarjoaa ”koukuttavan paketin juhlahumua, julkkiksia, pintaliitäjiä ja vampyyreitä”.

Iltahuvit antaa pelaajille täyden vapauden nauttia kaupungin iltaelämästä ja VIP-kohtelusta. Simit voivat sukkuloida makeimmissa pintaliitopaikoissa, tavata julkkiksia, nautiskella kuumavesikylvyistä ja myös törmätä vähän erikoisempiin yön olentoihin – vampyyreihin. Vampyyriksi muuttumisen myötä Simistä tulee janoinen (nälkäisen sijaan), hän voi juosta nopeammin, lukea muiden simien ajatuksia, valvoa yöt läpeensä ja nauttia ”metsästämisen” ihanuudesta. Jotkut simit maistuvat niin paljon paremmilta kuin toiset…

Iltahuvit –lisäosa julkaistiin PC:lle ja Macille.

Lisätietoja: http://www.thesims3.com

Lue myös

Artikkeli: PlayStation Move -pelien toinen aalto

Arvostelu: Last Window: The Secret of Cape West (DS)

Kaikkien aikojen suosituimman PC-pelin tarina

eDome ja Kaista yhdistyvät – tervetuloa Dome.fi -viihdesaitille